FILMEZZUNK.HU
Tommy Lee Jones 10 legjobb filmje

Tommy Lee Jones 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

24469

3. The Sunset Limited (2011)

Egy lelkileg megtört professzor öngyilkos akar lenni, de egy fegyenc megmenti az életét. Nemsokára a professzor lakásán kötnek ki és a két teljesen más nézeteket valló férfi beszélgetésbe kezd.

The Sunset Limited (2011)

Tudtad, hogy…?

… Cormac McCarthy a forgatókönyvet saját színdarabjáról írta át?

2. A szökevény (The Fugitive, 1993)

Richard Kimble (Harrison Ford) jó nevű sebész. Egy partiról hirtelen behívják egy fontos operációra, majd a műtét után hazaérve holtan találja feleségét. Kimble-t mint egyetlen és elsőszámú gyanúsítottat elítélik. Amikor a halálbüntetés végrehajtásának helyszínére szállítják, az egyik rabtársának köszönhetően lehetősé nyílik a menekülésre. A helyszínre érkező Samuel Gerard (Tommy Lee Jones) a szökevény nyomába ered.

A szökevény (The Fugitive, 1993)

Tudtad, hogy…?

… egyike azon kevés akciófilmeknek, amelyben szerepel Harrison Ford, de nem öl meg senkit?

1. Sötét zsaruk (Men in Black, 1997)

Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak, akik így is szembe szállnak velük. Egy intergalaktikus terrorista a Földön tervez megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk azt teszik, amihez a legjobban értenek, harcba szállnak a gonosztevőkkel.

Will Smith és Tommy Lee Jones - MIB - Sötét zsaruk 2. (2002)

Tudtad, hogy…?

… mikor K körbe vezeti J ügynököt a bázisukon, és megmutatja neki a két figyelő ufót, akik mindenkit meg tudnak keresni, a monitoron Sylvester Stallone és Steven Spielberg is feltűnik egy pillanatra?

Kipakolt a Top Gun női sztárja: Kelly McGillis-t egyetemistaként brutálisan megerőszakolták

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Tommy Lee Jones produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·