FILMEZZUNK.HU
Catherine Zeta-Jones 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Catherine Zeta-Jones 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

16548

6. Briliáns csapda (Entrapment, 1999)

Robert MacDougalt a világ elsőszámú műkincs tolvaja, akit a biztosító cég azzal gyanúsít, hogy ő lopta el New Yorkban a felbecsülhetetlen értékű Rembrandt képet. A vállalat ügynöke, Gin briliáns tervet dolgoz ki arra, hogyan lehetne csapdába csalni a mestertolvajt. Nem sejti azonban, hogy MacDougalnak is megvan a maga terve.

Briliáns csapda (Entrapment, 1999)

5. Traffic (2000)

Amerika a kábítószer ellen folytatott harc közepén. Javier Rodriguez (Benicio del Toro) és Manolo Sanchez (Jacob Vargas) mexikói rendőrök, akik a korrupció markából igyekeznek kiszabadulni. Robert Wakefield (Michael Douglas) bírónak, a drog elleni harc új vezetőjéenk tinédzser lánya függőségével is meg kell birkóznia. Montel Gordon (Don Cheadle) és Ray Castro (Luis Guzman) DEA-ügynökök, akik Carlos Ayala (Steven Bauer) drogbáró ellen veszik fel a harcot. Mind katonák egy szörnyű háborúban, ahol nincs igazság, és nincs kegyelem.

Traffic (2000)

4. Terminál (The Terminal, 2004)

Viktor Navorski New Yorkba utazik, de a John F. Kennedy repülőtéren arról értesül, hogy kelet-európai hazájában egy államcsíny következtében útlevele egy épp nem létező országból való, így nem léphet be Amerikába. Amíg tart a háború, se haza, se máshova nem utazhat, de még csak a repülőteret sem hagyhatja el. Hetek, hónapok telnek el, és világa a Terminálra szűkül. Abszurd világ ez, ahol találkozik jóval és rosszal, kicsinyességgel és nagyképűséggel, de a szerelem is rátalál. Viktor egy idő után maga lesz a reptér csodája, a bürökrácia porszeme és a biztonsági főnök rémálma.

Terminál (The Terminal, 2004)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·