FILMEZZUNK.HU
Catherine Zeta-Jones 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Catherine Zeta-Jones 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

16547

3. Chicago (2002)

A fiatal színésznőt, Roxie Hartot elkápráztatja Chicago csillogása, és feltett szándéka, hogy Velma Kelly, a varietéművész nyomdokaiba lépjen. Azonban néhány elbaltázott döntés miatt mind a ketten börtönbe kerülnek. Itt ismerkedik meg Roxie a legendás ügyvéddel, Billy Flynn-nel, aki elvállalja a nő ügyét, azonban igen magas árat követel. Roxie feljut a csúcsra, azonban Kelly nem nézi jó szemmel a színésznő tündöklését.

Chicago (2002)

2. Ízlések és pofonok (No Reservations, 2007)

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

Ízlések és pofonok (2007)

1. Zorro álarca (The Mask of Zorro, 1998)

Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) évekig vívta harcát a kegyetlen kormányzó ellen Zorro álarca mögé bújva. A legyőzhetetlen és rettenthetetlen hős illúzióját keltő férfi azonban ugyanolyan hús-vér ember, mint bárki más, egy napon pedig a kormányzónak sikerül is sarokba szorítania. Feleségét megölik, lányát gyámság alá helyezik, őt magát pedig börtönbe vetik. Csak húsz év múltán sikerül megszöknie a rácsok mögül, ekkorra azonban már túl öregnek bizonyul ahhoz, hogy felöltse a régi maszkot. A sors összehozza egy ifjú útonállóval (Antonio Banderas), aki talán méltó lehet Zorro álarcára.

Zorro álarca (The Mask of Zorro, 1998)

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

Neked melyik a kedvenc Catherine Zeta-Jones filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·