FILMEZZUNK.HU
Michael Douglas 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Michael Douglas 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

30287

6. Szerelem a Fehér Házban (The American President, 1995)

A liberális Andrew Shepherd az Egyesült Államok elnöke. Már három éve ül az elnöki székben, s készül az új választásokra. A kampányidőszakban ismerkedik meg új barátnőjével, aki környezetvédelmi aktivista, s mélyen megveti a politikát. Andrew mégis úgy dönt, minden következményt vállal. Persze a várt és nem várt következmények sem maradnak el – a republikánus tábor támadásba lendül.

Szerelem a Fehér Házban (The American President, 1995)

Tudtad, hogy…?

… először Robert Redfordot szerződtették a főszerepre, végül lecserélték Michael Douglas-re, miután összeveszett a rendezővel, Rob Reinerrel?

5. Végzetes vonzerő (Fatal Attraction, 1987)

Dan Gallagher, a sikeres ügyvéd könnyed kalandba bonyolódik a vonzó Alex-el, amíg felesége távol van. Azonban belátja tévedését és lezárja a viszonyt. Igen ám, de Alex felbukkan és nem hagyja magát lerázni. Mindenáron akarja a férfit, még akkor is, ha ehhez tönkre kell tennie Dan családját.

Végzetes vonzerő (Fatal Attraction, 1987)

Tudtad, hogy…?

… Michael Douglas ezzel a filmmel egy időben forgatta a Tőzsdecápákat? Azért, hogy ne legyen gond, folyamatosan ingázott.

4. Összeomlás (Falling Down, 1993)

William Foster (Michael Douglas) egy átlagember, átlagos munkával, de átlagon felüli stresszel. Egy napon William dugóba kerül, pedig nagyon sietne lánya születésnapjára. Egy ideig feszülten figyel egy idegesítő kis légyre, majd úgy dönt, hogy gyalog indul haza. Kiszáll kocsijából, és megindul egyenesen a célja felé. A gondot az jelenti, hogy út közben többen is kihúzzák nála a gyufát. A férfi minden akadályra agresszióval felel, útját sebesültek és holtestek szegélyezik. Hamarosan nyomába ered a rendőrség is. Az ügyben nyomozó detektív (Robert Duvall) sejti, hogy mi állhat a dolgok hátterében.

Összeomlás (Falling Down, 1993)

Tudtad, hogy…?

… Michael Douglas saját bevallása szerint ezzel az alakításával a legelégedettebb?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·