FILMEZZUNK.HU
Mélyenszántó filmek, melyek képesek lehetnek befolyásolni a gondolkodásmódod

15 mélyenszántó film, amit feltétlen látnod kell

26531

9. Az embermás (Enemy, 2013)

Adam Bell (Jake Gyllenhaal) egy zaklatott történelemprofesszor, akit jóformán semmi sem érdekel, még csodaszép barátnője (Melanie Laurent) sem. Egy szép napon kollégája ajánlására megnéz egy filmet, amelyben felfigyel egy férfire, aki az ő kiköpött mása. Adam nyomozni kezd, majd nem sokkal később meg is találja alteregóját, Anthony Clairt, ám kettejük találkozása nem várt következményekkel jár.

Az embermás (Enemy, 2013)

10. Mocsok (Filth, 2013)

Bruce Robertson a korrupt és álszent rendőrt előléptetésétől már csak egy gyilkossági ügy felgöngyölítése választja el. Az előléptetés megszerzésére kollégája Ray is esélyes, ezért Bruce a sikertelenség gondolatától vezérelve mindent megtesz azért, hogy Ray-t és mindenki mást környezetében – parancsnoka tudta nélkül – gátlástalanul tönkretegyen saját karrierjének érdekében. Kollégáit egymás ellen fordítja, feleségeiket elcsalja és titkaikkal tartja sakkban őket. De a hazugságspirálból, amit létrehozott már ő sem tud szabadulni. Életének zavaros múltja látszik visszatérni: újra a kokain, a szex és az erőszak lesz úrrá rajta, mely lassan az őrületbe kergeti. Kérdés, hogy képes-e visszatérni a valóságba és megoldani az ügyet vagy a kollégái számára is egyre nyilvánvalóbb elmeháborodott viselkedésében leli vesztét.

Mocsok (Filth, 2013)

11. Bermuda háromszög (Triangle, 2009)

Jess a barátaival hajókirándulásra indul, azonban nem is sejti, hogy a felhőtlen utazás hamar véget ér, és nemsokára elképzelhetetlen borzalmakat kell túlélnie a tengeren. Mert amikor viharba keverednek nincs más lehetőségük, minthogy felszálljanak egy közelben álló óceánjáró hajóra, melyről Jessnek meggyőződése, hogy már járt rajta. A rejtélyes hajó látszólag teljesen elhagyatott, a fedélzeten lévő órák mind megálltak. De hamar rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül, és valaki vagy valami egyesével vadássza le őket…

Bermuda háromszög (Triangle, 2009)

12. Azonosság (Identity, 2003)

Hatalmas vihar tombol az országúton, mely elől tíz utazó a közeli motelbe menekül. Miközben várják, hogy elüljön a vihar, és ismét felkerekedhessenek, valaki módszeresen nekilát a társulat lemészárlásának. A rendőrtiszt, a fogoly, a szerelmesek és a többiek gyanakodva méregetik egymást, és titokban reménykednek, hogy a következő áldozat valaki más lesz.

Azonosság (Identity, 2003)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·