FILMEZZUNK.HU
Emlékszel Terence Hill fiatal társára A keményfejűből? Ő a valódi fia volt és sajnos tragikus véget ért az élete - Ross Hill

Emlékszel Terence Hill fiatal társára A keményfejűből? Ő a valódi fia volt és sajnos tragikus véget ért az élete

10903

Emlékszel Terence Hill fiatal társára A keményfejűből? Ő a valódi fia volt és sajnos tragikus véget ért az élete

Terence Hill és felesége, Lori 1969-ben váltak szülőkké, akkor jött világra legidősebb gyermekük, Jess Hill, aki idén november végén már az 54. születésnapját ünnepelheti. Pár évvel később két másik gyermeket fogadtak örökbe: 1973 áprilisában a müncheni kórházban otthagyott árva, Ross szülei lettek, egy évvel később egy thaiföldi fiúról, Mani Wongról kezdtek gondoskodni anyagilag, bár ő nem költözött össze a Hill családdal, derült ki a Zsugabubus – Hihetetlen történetek című életrajzi könyvből.

Emlékszel Terence Hill fiatal társára A keményfejű című filmből? Sajnos tragikus véget ért az élete

A házaspár nagy szeretetben nevelte fiait, akik később néhány Terence Hill-filmben is szerepet vállaltak. Ross például az 1984-es Don Camillo című alkotásban tűnt fel, három évvel később A keményfejű forgatási munkálataiban is részt vett, ő alakította Matt karakterét. A tervek szerint az 1991-ben megjelent Lucky Luke-ban ő alakította volna Billyt, a kölyköt, de sajnos az élet közbeszólt.

Ross egy önfejű és makacs fiú volt, akire szerettei még egy becenevet is ráaggattak: ő lett Ross, the boss, azaz Ross, a főnök. Amikor elkezdődött a Lucky Luke forgatási munkálata Új-Mexikóban, a 16 éves tinédzser egy hétvégét szülei stockbridge-i ranchán töltött el jó barátjával, Kevin Lehmann-nal. A fiúk 1990. január 30-án kocsival mentek vissza az iskolába, ami 200 kilométerre volt tőlük, de sajnos sosem sikerült eljutniuk oda. Még csak Stockbridge-ben jártak, amikor a jeges úton Ross elvesztette uralmát az autó felett. Húsz méteren át sodródtak a járművel az aszfalton, majd egy fának csapódtak, Ross azonnal életét vesztette, barátjáért hiába küzdöttek az orvosok a kórházban, sajnos ő is belehalt a sérüléseibe. A tragédia után öt évvel később beszélt Terence Hill a nyilvánosságnak fia elvesztéséről.

“Ross halála rendkívül megviselt, de megtanultam elfogadni a megváltoztathatatlant. Rájöttem, hogy a boldogság nem az anyagiakon múlik. A boldogság forrása a szeretet és a barátság.”

Hill a tragédia után képtelen volt még a munkára is, végül befejezték a Lucky Luke forgatását, amihez nemcsak egy film, hanem egy nyolcrészes sorozat is készült, a sztárt több baleset is érte a forgatások alatt. Billy, a kölyök szerepét érthető okokból végül kihúzták a forgatókönyvből. Ezután évekig nem állt kamerák elé, az 1994-es Bunyó karácsonyig című filmmel tért vissza, amelyben kilenc év után újra Bud Spencer oldalán láthatták a rajongók.

Terence Hill friss fotókon: a színészlegenda 84 évesen is remekül néz ki

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · ·