FILMEZZUNK.HU
A legjobb kémfilmek

Az új évezred 15 legjobb kémfilmje

98708

7. Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E., 2015)

Az 1960-as évek elején egy CIA-ügynök, Napoleon Solo (Henry Cavill) és a KGB-s Illya Kuryakin közös küldetést vállalnak, hogy megállítsanak egy rejtélyes bűnszervezetet, melynek ördögi tervei vannak a birtokában levő nukleáris fegyverekkel.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E., 2015) - Kritika

6. Kingsman – A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service, 2014)

A veterán tikosügynök (Colin Firth) egy nap felkeresi egy volt barátja fiát, hogy a szárnyai alá vegye. Bár a fiú elsőre nem tűnik alkalmasnak semmilyen különleges feladat elvégzésére, csakhamar az események kellős közepében találja magát.

Kingsman 2 (Kingsman: The Golden Circle)

5. A mások élete (Das Leben der Anderen, 2006)

1983-ban Kelet-Berlinben járunk, 6 évvel a berlini fal leomlása előtt. Ekkor még javában működött a kelet-német titkosszolgálat, ahol Wiesler százados (Ulrich Mühe) is ténykedett. Azt a megbízást kapja, hogy tartsa megfigyelés alatt a gyanúsnak tűnő színházi rendezőt és feleségét, az ünnepelt színésznőt. Miközben ő mások magánéletében vájkál, rádöbben saját életének szánalmasságára.

A mások élete (Das Leben der Anderen, 2006)

4. Kémek hídja (Bridge of Spies, 2015)

A hatvanas években játszódó, megtörtént eseményeken alapuló film történetének főhőse egy ügyvéd, James Donovan (Tom Hanks), akit a CIA arra utasít, hogy védjen meg egy KGB-ügynököt, Rudolf Abelt (Mark Rylance). Miután a szovjetek foglyul ejtenek egy amerikai pilótát, Francis Gary Powerst, az ügyvédnek Kelet-Berliben kell végrehajtania a fogolycserét.

Kémek hídja (Bridge of Spies, 2015)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·