FILMEZZUNK.HU
Jövőre jön a Kingsman 3

Biztossá vált, jön a Kingsman 3. része!

2715

Biztossá vált, jön a Kingsman 3. része!

Miután a közönség már egy ideje várt Eggsy utazásának utolsó fejezetére, Matthew Vaughn végre megerősítette a Kingsman 3 forgatási kezdési időpontját. A Mark Millar és Dave Gibbons azonos című képregényei alapján készült kémfilm-franchise középpontjában a fiatal brit huligán, Gary „Eggsy” Unwin állt, akit beszerveznek a Kingsman nevű titkos, független, intelligens ügynökséghez, hogy megvédje a világot a legkülönbözőbb nagy fenyegetésektől. Taron Egerton és Colin Firth főszereplésével, valamint a Kick-Ass öregdiák Matthew Vaughn rendezésében a filmek vegyes és pozitív kritikákat kaptak a kritikusoktól, de többnyire kasszasikerek voltak.

Kingsman 2 (Kingsman: The Golden Circle)

A New York-i Comic Conon Vaughn egy különleges panelbeszélgetésen adott újabb tájékoztatást a régóta várt Kingsman 3. részről. Az író/rendező megerősítette, hogy a jelenleg A kék vér alcímet viselő hármas folytatás forgatása végre 2024-ben kezdődik, miután évekig késlekedett és a rosszul fogadott előzményfilmre, A király emberére koncentrált.

„Jövőre rebootoljuk a Kick-Ass-t és elkészítjük a Kingsman 3-at… A Kick-Ass akkoriban megváltoztatta az emberek felfogását arról, hogy mi is az a szuperhősfilm. Szóval újra megcsináljuk. Szóval a másik Kick-Ass egyik szereplője sem szerepel benne. Szeretnénk visszahozni őket a reboot után, de ez a reboot olyan irányba megy el, amiről nem igazán tudok beszélni. De jó móka lesz.”

Bár a kritikusok általában vegyesen reagáltak a 2017-es folytatásra, Az aranykörre, a Kingsman 3 érkezését továbbra is nagy várakozás övezi a közönség körében, elsősorban azért, mert korábban jelezték, hogy ez lesz az utolsó film, amit Egerton Eggsy szerepében fog vezetni. Maga a Golden Globe-díjas színész tavaly áprilisban még azt is jelezte, hogy szeretné, ha a hármas folytatás „méltó befejezés” lenne a karakter számára, amely segített neki felemelkedni a sztársághoz, és hogy bár elkötelezett amellett, hogy visszatérjen a következő részhez, addig szeretne várni, amíg az a megfelelő történet lesz.

Micsoda? Taron Egerton lehet az új Farkas

(Forrás: thegeek.hu)


Article Tags: · · · · ·