FILMEZZUNK.HU
10 tény a gyermekszínészekkel való munkáról, amikről nem is tudtunk

10 tény a gyermekszínészekkel való munkáról, amikről nem is tudtunk

641

8. A forgatáson mindenkinek a legjobb oldalát kell mutatnia

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Raegan Revord (@raeganrevord) által megosztott bejegyzés

A forgatások tele vannak színészekkel, rendezőkkel és operatőrökkel. Mindenki rohangál és utasításokat ad, így a környezet meglehetősen zajos. De amikor egy baba van a forgatáson, mindenki olyan csendesen dolgozik, amennyire csak lehetséges. A gyerekeknek joguk van ahhoz, hogy azt csinálják, amit akarnak. Ha rájuk jön a sírás, akkor sírnak. Ha nincs kedvük dolgozni, akkor nem dolgoznak. A kicsikhez mindenki alkalmazkodik, ami azt jelenti, hogy ilyenkor a forgatás szünetel. Ugyanakkor a stáb minden tagja összefog a közös cél érdekében, hogy a fiatal színész boldog legyen, és ne sírjon. Ugyanilyen fontos az etikett szabályok betartása is, mivel a gyerekek érzékenyek.

9. Minden sminket jóvá kell hagyni

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Raegan Revord (@raeganrevord) által megosztott bejegyzés

A gyerekszínészek testi épségét semmilyen módon nem szabad kockáztatni. Így még a forgatáson lévő kisbabák is sminkszékben ülnek. Például ahhoz, hogy a csecsemő újszülöttnek tűnjön a megszületési jelenetekben, a kis színészt olyan termékekkel kenik be, mint a zselé és a sajtkrém. A csecsemő bőrére ezen finomságok kenése előtt a szülő vagy a gyám engedélye szükséges.

10. A gyermekszínészek nem kezelhetik saját közösségmédia-fiókjaikat

Sok közösségi média platform nem teszi lehetővé az emberek számára a regisztrációt 13 éves koruk előtt. Ugyanez a szabály vonatkozik a fiatal színészekre is. Emiatt a 13 évnél fiatalabb színészeknek szülei vagy egy menedzserük szükséges a közösségmédia-fiókjuk működtetéséhez és megfigyeléséhez.

//Cornelius//

Fel sem lehet ismerni – Így néz ki napjainkban Az igazi csoda gyerekszínésze

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · ·