FILMEZZUNK.HU
Wesley Snipes főszereplésével jöhet Az 57-es utas 2. része!

Wesley Snipes főszereplésével jöhet Az 57-es utas folytatása!

2705

Wesley Snipes főszereplésével jöhet Az 57-es utas folytatása!

Az 57-es utas máig a kultikus filmek közé sorolható produkció, amit még a’90-es években mutattak be, egészen pontosan 1992-ben, Wesley Snipes főszereplésével. A történetben Charles Rane (Bruce Payne), a világ egyik legveszedelmesebb bűnözője az FBI kíséretében az 57-es járat utasa, akárcsak John Cutter (Wesley Snipes) antiterrorista szakértő, aki épp új állomáshelyére tart. Cutter nem is sejti, hogy egy gépen utazik Rane-nel, ahogy azt sem, hogy az utasok között a terrorista jól értesült, állig felfegyverzett társai is elvegyültek. Röviddel a felszállás után a fegyveresek hatalmukba kerítik a gépet, megölik az FBI embereit és kiszabadítják főnöküket. És ekkor az egyik átlagosnak tűnő utas kezébe veszi az ügyet.

Folytatást kap Wesley Snipes főszereplésével Az 57-es utas

Igaz, a film  nem kapott fényes kritikákat, ennek ellenére a közönség mégis imádta és bevételi szempontból is igen sikeresnek bizonyult. Wesley Snipes nagyon sok filmben szerepelt és sok kedvenc is van köztük, mégis Az 57-es utas az, amelyik az egyik legnagyszerűbb és legelismertebb alkotásainak. Viszont most, 30 év után folytatást kap Az 57-es utas, fedélzetén a 61 éves Wesley Snipes-szal.

A pletykák a Kaliforniai Filmbizottságtól szivárogtak ki, miszerint egy második részt készítenének elő az 1992-es mozinak. A még nagyon kezdeti fázisban lévő filmnek már a címe is megvan, amin nem kellett sokat agyalniuk, ugyanis Az 58-as utas (Passenger 58) címet kapta. Bővebb információt a filmmel kapcsolatban egyelőre még nem közöltek.

Szerző: MéziMcFly

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket


Article Tags: · ·