FILMEZZUNK.HU
Demi Moore - 8 meglepő érdekesség a szülinapos színésznőről

Demi Moore – 8 meglepő érdekesség a szülinapos színésznőről

10319

5) Legnagyobb sikerei

A 90-es években első felében Demi Moore karrierjének legnagyobb sikereit érte el az olyan filmekkel, mint a Ghost (1990), a Egy becsületbeli ügy (1992) Tom Cruise-zal és Jach Nicholsonnal, vagy a Tisztességtelen ajánlat (1993) Woody Harrelsonnal és Robert Redforddal.

6) Válás válás hátán

18 évesen Demi férjhez ment egy rockzenészhez, Freddy Moore-hoz. Nem sokkal később a házasságuk válással végződött. 1987-ben ment feleségül Bruce Willishez, akitől három lánya született. Demi Moore 2005-ben ment férjhez a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcherhez, kapcsolatuk azonban 2011-ben szintén válással végződött.

8 meghökkentő tény Demi Moore színésznőről

7) Aludj csak, én álmodom (1995)

A forgatókönyvet eredetileg Demi Moore-ra írták, azonban Sandra Bullock elhalászta előle a szerepet azzal az indokkal, hogy most ment keresztül egy szakításon, ami egy négy éves kapcsolatot zárt le, így átérzi a szerepet.

8 meghökkentő tény Demi Moore színésznőről

8) Demi, mint producer

Moore úgy gondolta, a színészet mellett megpróbálkozik a produceri munkával is. Megalapította saját produkciós cégét, a Moving Picturest, amelynek első produkciója a G. I. Jane volt, amelyben ő alakította a címszerepet is, Jordan O’Neil hadnagyot, a haditengerészet hírszerzőtisztjét, aki példa nélkül álló katonai karriert fut be. Moore keményen edzett, a szerep kedvéért leborotváltatta a haját, színésztársaival, többek között a kemény kiképzőparancsnokot alakító Viggo Mortensennel mindent megtett azért, hogy a film sikeres legyen.

Kirstie Alley annyira szerelmes volt John Travoltába, hogy veszélybe került a színész házassága

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·