FILMEZZUNK.HU

10 fantasztikus film, amit Anne Hathaway miatt szeretünk

44576

3. Csillagok között (Interstellar, 2014)

A Föld órája a végéhez közeledik, az emberiség lassan feléli minden tartalékát. A civilizációnak fel kell készülnie a pusztulásra. Azonban nem mindenki hajlandó belenyugodni a helyzetbe. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul minden idők legkockázatosabb útjára, hogy elérve a galaxis határát ráleljenek a válaszra: lehet jövője az emberiségnek a csillagok között?

Csillagok között 2014

Tudtad, hogy…?

… a filmben öt Oscar-díjas színész is játszik: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Ellen Burstyn és Matt Damon? Christopher Nolan előző filmjében, A sötét lovag: Felemelkedésben szintén öt Oscar-díjas színészt láthattunk.

2. Neveletlen hercegnő (Princess Diaries, 2001)

A kissé furcsa természetű, ábrándos Mia (Anne Hathaway) csupán tizenöt éves, amikor megtudja, hogy ő Genovia trónörököse. Nagyanyja látogatást tesz nála San Franciscóban, s megpróbálja a lányt felkészíteni az uralkodói életre. A meglehetősen makrancos újdonsült hercegnőnek cseppet sincs ínyére a sok új szabály és elvárás. Miának döntenie kell, hogy életét Európában folytatja, vagy marad szeretett városában a fiúja és a sportkocsija mellett.

Anne Hathaway Neveletlen hercegnő

Tudtad, hogy…?

… a meghallgatás során idegességébe leesett a székről Anne Hathaway? Állítása szerint ez az ügyetlenség keltette fel a rendező figyelmét, hogy alkalmas lehet a szerepre.

1. Az Ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, 2006)

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a külsőségek uralta világba. A Runaway magazin álomállása nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, főnöke pedig egyre elviselhetetlenebbé teszi számára a mindennapokat.

Tudtad, hogy…?

… Anne Hathaway úgy készült a szerepre, hogy önként jelentkezett egy hétre egy aukciós ház asszisztensének?

+1 A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)

Batman  nyolc évvel ezelőtt magára vállalta Harvey Dent gaztetteit, melyet követően nyom nélkül eltűnt. Üldözötté vált, de nem hiába, mert a Dent-törvénynek köszönhetően sok bűnözőt zártak rácsok mögé. Nem csak Batman, de Bruce Wayne is elvonult a nyilvánosság elől, azonban Gordon felügyelő tudja az igazságot, és lelkiismerete nem hagyja nyugodni. A városban azonban feltűnik egy macskajelmezes tolvaj és egy titokzatos maszkos férfi, akit Bane-nek hívnak. Gotham Citynek újra szüksége van a Sötét Lovagra, de úgy tűnik, Bane-t már nem lehet megállítani.

Anne Hathaway (Macskanő) - A sötét lovag - Felemelkedés

Tudtad, hogy…?

… Anne Hathaway azt nyilatkozta, hogy karrierjében ez volt a legmegterhelőbb alakítás fizikailag?

Brandon Lee életének egy kellékfegyver lett a végzete – Egykori szerelme így emlékezett meg róla

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésznőtől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Anne Hathaway produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·