FILMEZZUNK.HU
A legjobb szőke nős filmek

TOP10: A legjobb szőke nős filmek, amiket látnod kell

25353

5) Szédítően szőke /Blonde Ambition, 2007/

Katie eddig alig tette ki a lábát oklahomai szülővárosából, de most egyenesen New Yorkba utazik, hogy szerelmét meglátogassa. A hőn áhított kedvesre azonban egy másik nő ölelő karjai között lel rá, így azonnal kiadja a csapodár férfiú útját. Katie azonban amilyen szőke, olyan csökönyös: ahelyett, hogy hazautazna, inkább fejest ugrik a nagyvárosi életbe. Hamarosan állást is kap egy nagyvállalatnál, ahol belezúg az egyik jóképű munkatársába.

Szédítően szőke /Blonde Ambition, 2007/

6) A csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

Carly (Cameron Diaz) rájön, hogy barátja megcsalja, de nem törik össze, inkább bosszúra adja a fejét. Úgy dönt, hogy felkeresi azt a bizonyos másik nőt, Kate-et (Leslie Mann), és együtt leckéztetik meg a hűtlen férfit. Tervükben szerepel a férj egy másik szeretője, Amber (Kate Upton), az ellenállhatatlan bombázó is.

A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

7) Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? /How To Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő magazin “Hogyan”-rovatának írója, hétről hétre tanácsokkal látja el a magazin olvasóit, ám titkon arra vágyik, hogy komoly gazdasági és politikai témákról írhasson. Elérkezik számára a nagy esély: ha megírja ezt a kiemelkedő sztorit, előléptetést kap, és végre arról írhat, amiről csak akar. Egyetlen dolgot kell csak tennie: el kell veszítenie egy pasit 10 nap alatt. Kiszemeltje Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a tehetséges reklámügynök, aki viszont azt a feladatot kapja, bolondítson magába 10 nap alatt egy nőt.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·