FILMEZZUNK.HU
A legjobb szőke nős filmek

TOP10: A legjobb szőke nős filmek, amiket látnod kell

25350

8) Csábítunk és védünk /Hot Pursuit, 2015/

Cooper tapasztalatlan, de magabiztos rendőr, akinek korábban még egyszer sem volt alkalma bizonyítani a terepen. Miután megkérik, hogy segítsen átszállítani egy szemtanút Dallasban, egy magasabb rangú tiszt társaságában a tanú házához mennek, ahol megismerik annak feleségét, Daniellát.  A készülődés során azonban orgyilkosok támadják meg őket, így a Coopernek kell védelmébe vennie a nőt. A rendőr nem hajlandó átadni a rendőrségnek Daniellát, mivel azt gyanítja, felettesei állhatnak az őket ért támadás mögött.

Csábítunk és védünk 2015

9) Míg a Jackpot el nem választ /What Happens in Vegas, 2008/

Egy este Joy (Cameron Diaz) és Jack (Ashton Kutcher) egymás mellett kötnek ki a vegasi éjszakában. A buli egy ponton érdekes fordulatot vesz, amikor nem csak, hogy részegen összeházasodnak, ráadásul hatalmas vagyont is nyernek szerencsejátékon. Vajon ki kapja meg a pénzt? Egyik fél sem hagyja magát, és azonnal megkezdődik a küzdelem: vajon kinek sikerül előbb megszabadulnia a másiktól?

Míg a jackpot el nem választ (2008)

10) Bérgyilkosék /Killers, 2010/

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban Anulu a Kincs, ami nincs című filmből

Neked melyik a kedvenc szőke nős filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·