FILMEZZUNK.HU
Hollywoodi hírességek, akik megosztották a világgal elképesztő fogyásuknak a titkát

7 hollywoodi híresség, aki megosztotta a világgal elképesztő fogyásának a titkát

11084

5. Anne Hathaway

Anne karaktere A nyomorultak 2012-es feldolgozásban megkövetelte a megfelelő megjelenést, ami azt jelenti, hogy 5 kilót le kellett adnia a szerepe kedvéért, ami az ő alaptestsúlyát tekintve, nagyon nagy kihívást jelentett. A színésznőnek a napi energiabevitele nem lehetett több, mint 500 kalória, minden nap két kis darab gabonapelyhet evett. Anne Hathaway végül Oscar és Golden Globe díjat is kapott alakításáért.

Anne Hathaway

6. Christian Bale

A gépész című film főszereplője, Christian Bale 78 kilóról 50 kilóra fogyott le a szerep kedvéért, ami állítólag rekordfogyás a filmiparban. Diétája napi egy tonhalkonzervből és egy almából állt. Érdekesség, hogy később Batman szerepe miatt ugyanennyit szedett fel. Bale a fogyás igazi hátrányát az akciójeleneteknél érezte – kifejezetten nehezére esett például futni, mivel gyakorlatilag nem maradt lábizma.

Christian Bale

7. Nicole Kidman

Miután megszületett Nicole gyermeke, súlyos diétába kellett fognia a jövőbeni projektjeinek érdekében. Abból állt a fogyása, hogy egy kemény tojást evett meg reggelire és ebédre, míg vacsorára két tojást habzsolt be. Az ilyen táplálkozás egészségtelen és megbízhatatlan, de a színésznő így is több kilót fogyott, mint amire számított.

Nicole Kidman

Felismeri? Ő volt a Men in Black csúcsbombázója, Will Smith rettegett ellenfele

(Forrás: Brightside)

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·