FILMEZZUNK.HU
A legjobb repülős filmek

A 10 legjobb repülős film, amit kár lenne kihagyni

91656

3. Az elnök különgépe /Air Force One, 1997/

Az elnök különgépét, az Air Force One-t orosz terroristák térítik el, akik vezetőjük, Radek tábornok szabadon bocsátását kérik. Ha a követeléseiket nem teljesítik, módszeresen ki fogják végezni a gép utasait. Az utasok egyetlen reménye maga az Egyesült Államok elnöke, aki úgy dönt, a kezébe veszi a dolgok irányítását, és leszámol a gép elrablóival.

Az elnök különgépe (Air Force One, 1997)

2. Non-stop /Non-stop, 2014/

A New York és London közti non-stop repülőjárat biztonságáért felelős légi marsallja, Bill Marks (Liam Neeson) egy reggel fenyegető üzenetet kap: vagy átutalnak 150 millió dollárt egy adott bankszámlára, vagy a repülőgép utasai közül 20 percenként meghal valaki. Marks igyekszik, megmenti az utasok életét, azonban az első gyilkosság után kitör a pánik, és mindenki őt gyanúsítja a gép eltérítésével.

Non-stop (2014)

1. Sully – Csoda a Hudson folyón /Sully, 2016/

2009 januárjában egy meghibásodott repülőgép pilótája csodával határos módon tette le a gépet a Hudson folyóra, mellyel 155 utas életét mentette meg a biztos haláltól. A kapitányt a média hősként ünnepelte, azonban az ellene indított vizsgálat derékba törte a karrierjét. Valós események alapján.

Felismeri? Ő volt a Macskajaj szőke csúcsbombázója

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·