FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan közös fantasy filmjét láttad-e már? - Iron Mask, vagy ahogy legtöbben ismerik A sárkánypecsét rejtélye

Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan közös fantasy filmjét láttad-e már?

8651

Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan közös fantasy filmjét láttad-e már?

Az Iron Mask, vagy ahogy legtöbben ismerik A sárkánypecsét rejtélye összehozta a két akciófilmes ikont. Te láttad már a filmet? A The Iron Mask a 2014-es Forbidden Empire folytatása, a történet szerint Jonathan Green, angol utazó magától Nagy Péter orosz cártól kap megbízást, hogy térképezze fel a Távol-Keletet. Útja során számos kalandba keveredik, rengeteg ismeretlen lényt ismer meg, ráadásul a Sárkányok Királyával is találkozik.

Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger mellett pedig olyan további nevek is felbukkannak majd a filmben, mint Charles Dance, a 2019-ben elhunyt Rutger Hauer és a Luu fivérek. A sárkánypecsét rejtélye a remek szereplőgárda ellenére nem igazán győzte meg sem a nézőket, sem a kritikusokat. A fantasy kalandfilm mindössze 22 százalékos értékelést kapott a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, míg a Magyar Filmadatbázisban 58 szavazattal 55 százalékon áll.

8 Jackie Chan film, amit látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·