FILMEZZUNK.HU
Jamie Foxx 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Jamie Foxx 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

19240

6. A szólista (The Soloist, 2008)

Steve Lopez (Robert Downey jr.) újságíró egy nap felfedezi Nathaniel Anthony Ayerst (Jamie Foxx), az egykori komolyzenei őstehetséget, amint hajléktalanként Los Angeles utcáin hegedül. Lopez megpróbál segíteni a hánytatott sorsú férfinak, hogy visszataláljon a társadalomba, és eközben olyan különleges barátság szövődik köztük, amely mindkettőjük életét megváltoztatja.

A szólista (The Soloist, 2008)

5. A királyság (The Kingdom, 2007)

Egy szaúd-arábiai városban, Rijádban robbantás történt. A merénylet a városnak azon a felén történt, ahol főleg amerikaiak laknak. A diplomácia tanácstalan, egymással vitatkoznak a fejesek a hatásköröket illetően. Eközben Ronald Fleury (Jamie Foxx) FBI ügynök a helyszínre érkezik kis csapatával, hogy feltárja az ügyet. Mindössze öt nap áll a rendelkezésükre, hogy megtalálják a felelősöket. Nem akar mindenki segíteni nekik, de szerencséjükre Al-Ghazi (Ashraf Barhom), a rendőrkapitány velük van. Hamarosan egy szélsőséges terroristasejtre bukkannak a városban.

A királyság (The Kingdom, 2007)

4. Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen, 2009)

Clyde Shelton (Gerard Butler) rémálomba illő események elszenvedője lesz. 1999 egyik éjszakáján két betörő kirabolja, majd brutálisan megöli a szeme láttára feleségét és kislányát. Az elkövetőket elfogják, azonban a kirendelt ügyész, Nick Rice (Jamie Foxx) vádalkut köt az ügyben, és pont a fő bűnöst engedik szabadlábon. Clyde dühében félelmetes tervet eszel ki, hogy mindenkit megbüntessen, aki az igazságtalan büntető-végrehajtás rendszerét fenntartja és szolgálja.

Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen, 2009)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·