FILMEZZUNK.HU
Jamie Foxx 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Jamie Foxx 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

19238

3. Minden héten háború (Any Given Sunday, 1999)

Tony D’Amato (Al Pacino) a Miami Sharks focicsapat idősödő edzője korábban mindig győzelemre vezette a csapatot, de most háromszor egymás után veszítették el a bajnokságot, és a csapat népszerűsége is mélyponton van. A csapat fiatal társtulajdonosa,  Christina Pagniacci (Cameron Diaz) apjától örökölte a csapatot, és szeretné, ha az sikeressé válna. Cap Rooney (Dennis Quaid), a Sharks egyik leghíresebb játékosa, öregedésével azonban a Sharks együtt csúszik lefelé, így amikor sérülése miatt  Willie Beamen (Jamie Foxx), a fiatal hátvéd lép pályára, mindenkit ámulatba ejt. D’Amatonak egyszerre több emberrel kell megküzdeni az igazáért.

Minden héten háború (Any Given Sunday, 1999)

2. Ray (2004)

Egy igaz történet, amely bemutatja a legendás blues zenész, Ray Charles (Jamie Foxx) életét gyermekkorától, a szeme világának elvesztésétől karrierje kibontakozásán át egészen a csúcsig. Az évek során Raynek szembe kellett néznie a rasszizmussal és megvetéssel, meg kellett birkóznia a drogok világával, meggyűlt a baja félreismert barátságaival és persze a nőkkel.  A zenész öröksége, egyedi stílusa, amely a rhythm and blues és a gospel műfajok keresztezéséből született, ma is tovább él.

Ray (2004)

1. Django elszabadul (Django Unchained, 2012)

A déli államok területén, két évvel a polgárháború előtt a német származású profi fejvadász, egykori fogorvos dr. King Schultz (Christoph Waltz) felszabadítja Djangót (Jamie Foxx), akivel nagy sikereket érnek el.  Elhatározzák, hogy együttes erővel megkeresik Django feleségét, Broomhildát (Kerry Washington), aki a gazdag ültetvényes, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) szolgálója.  A fejvadászok egy hazugságnak köszönhetően bejutnak a birtokra, azonban amikor a házigazda hűséges rabszolgája (Samuel L. Jackson)  gyanút fog, választaniuk kell a túlélés és az önfeláldozás között.

A Jar Jar Binks-t alakító színész bevallotta, hogy öngyilkos akart lenni a szerep után

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Jamie Foxx produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·