FILMEZZUNK.HU
A Bridgerton család sztárja lehet a következő James Bond

A Bridgerton család sztárja neve is szóba jött, mint a következő James Bond

2902

A Bridgerton család sztárja neve is szóba jött, mint a következő James Bond

Egyelőre fogós, ravasz kérdés, hogy ki lesz az új James Bond, hiszen a Nincs idő meghalnival Daniel Craig lezárta Bond-múltját, szóval ő már többé nem ölti magára a 007-es ügynök öltönyét. Barbara Broccoli producer több ízben kifejtette, hogy ha nő nem is lehet Bond, de egy fekete Bondról akár lehet szó, ezért is merült fel Idris Elba mellett A Bridgerton család sztárjának, Regé-Jean Page neve, aki a Russo fivérek szerint is jól teljesítene őfelsége titkosszolgálatában.

Megvan, hogy ki lesz a következő James Bond?

A közelmúltban készített interjút a Radio Times a Russo tesókkal, akik támogatták a már korábban szárnyra kelt rajongói javaslatokat, pletykákat, hogy Regé-Jean Page legyen, illetve lehet az új James Bond.

“Fantasztikus. Úgy értem, több karizma szorult a kisujjába, mint másnak az egész testébe. Szóval megnéznénk bármiben, amiben szerepel, még ha csak egy telefonkönyvet olvasna is fel”

– ecsetelte Joe Russo. Anthony csak egyetérteni tudott testvérével:

“Ja. Nagyon ért a színművészethez és igen sármos is.”

James Bond szerepére már sokféle színészt kinéztek, Henry Cavill, Tom Hardy, Charlie Hunnam, az Eufória színészének, Jacob Elordi, sőt még Daniel Kaluuya (Tűnj el!) és a határozottan nem brit Miles Teller (Top Gun: Maverick) neve is felmerült az ügynök kapcsán. Barbara Broccoli mindenesetre a közelmúltban leszögezte, hogy 2024-nél előbb nem kezdik el forgatni az új Bond-filmet, mivel jelenleg is gőzerővel dolgoznak azon, hogy megújítsák a franchise-t, ami időbe kerül, és addig, amíg nem alakult ki a koncepció, nincs értelme a Bond-sztárt sem keresni.

Emlékszel még a cuki ikerpárra a Tucatjával olcsóbb című filmből? Hihetetlen jóképű pasik lettek!

(Via IGN Magyarorzág)


Article Tags: · · ·