FILMEZZUNK.HU
Tanulságos, sok mondanivalóval bíró filmek

10 tanulságos, sok mondanivalóval bíró film, amit látni kell

103108

8) A nővérem húga /My Sister’s Keeper, 2009/

Sara és Brian élete örökre megváltozik, amikor kiderül, hogy a kétéves kislányuk leukémiás. A szülők sajátos utat választanak a reménytelen helyzetben, Jesse és Kate mellé egy harmadik gyereket nemzenek, hogy őt majd donorként felhasználhassák Kate gyógyítására. Kate és kishúga szorosabban kötődik egymáshoz, mint a legtöbb lánytestvér, hiszen Kate-nek az élete függ Annától. Sara még az ügyvédi karrierjét is otthagyja, hogy a lányai mellett legyen, ugyanakkor megfeledkezik a kisfiáról. Egy idő után Anna megelégeli a helyzetet. A tizenegy éves kislány ügyvédet fogad, és kezdetét veszi Amerika legkülönösebb pere.

A nővérem húga (My Sister's Keeper, 2009)

9) Séta a múltba /A Walk to Remember, 2002/

Landon (Shane West) a középiskolában igazi menő arcnak számít. A legnagyobb örömöt az jelenti számára, ha a gyengébbekkel gonoszkodhat. Ám egyszer balul sül el egy tréfája, és büntetésként közösségi munkát kell végeznie. Részt kell vennie a színdarabban, korrepetálnia kell a többieket, és hasonló, nem túlmenő feladatokat kell ellátnia. Eközben ismerkedik meg Jamie-vel (Mandy Moore), aki az iskola csodabogarának számít. A lány elvarázsolja Landont.

Séta a múltba

10) Napos oldal /Silver Linings Playbook, 2012/

Pat (Bradley Cooper) 8 hónapot töltött elmegyógyintézetben idegösszeroppanása miatt, ezalatt feleségét, állását és házát is elvesztette, mégis bizakodva áll az újrakezdéshez. Szüleihez költözik, akik nem igazán tudják, hogyan kezeljék a helyzetet, és csak arra vágynak, hogy Pat ismét saját lábára álljon. Azonban feltűnik Tiffany (Jennifer Lawrence), aki üzletet köt Pattel: segít neki visszaszerezni feleségét, ha Pat viszonozza a szívességet. Azonban az idő múlásával egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Napos oldal /Silver Linings Playbook, 2012/

Sophie Marceau nem hajlandó plasztikáztatni – Az 57 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·