FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik majdnem szerepet kaptak a Jurassic Park című filmben

10 színész, akik majdnem szerepet kaptak a Jurassic Park című filmben

661

8) Michael Keaton

Hogyan nézett ki ez a 15 híresség azelőtt, mielőtt eldöntötte volna, hogy kopaszra borotválja a fejét

Ezen a ponton már nem kétséges, hogy Jeff Goldblum volt a megfelelő színész Dr. Ian Malcolm szerepére. Azonban rajta kívül sok más előadó is megkaphatta volna a szerepet. Az egyik legnépszerűbb Michael Keaton volt, aki ekkorra már óriási sikereket ért el, köszönhetően a Beetlejuice- Kísértethistória, a Batman és a Batman visszatér című filmek főszerepeinek, amelyek mind Tim Burton rendezésében készültek. Keaton volt az egyik színész, aki többek között Jim Carrey, Johnny Depp és Michael J. Fox mellett Ian Malcolm szerepére is jelentkezett, bár egyiküknek sem sikerült megszereznie a szerepet.

9) Kurt Russell

Kurt Russell főszereplésével jöhet az új Menekülés-film!

Kurt Russell szintén erős jelölt volt Alan Grant szerepére. A színész az 1970-es évekre már sztár volt, köszönhetően több Disney-produkcióban, például a Komputer teniszedzőben és A világ legerősebb embere című filmekben nyújtott munkájának, és az évek múlásával egyre sikeresebb lett. Russellnek felajánlották a paleontológus szerepét, de nem tudott megegyezni a produkciós céggel a várható fizetését illetően, így végül elutasította a projektet. A Jurassic Park megjelenésével egy évben a Halott város című westernfilm szereplőgárdájában szerepelt, amelyben Val Kilmer, Sam Elliott, Bill Paxton, Powers Boothe és Michael Biehn mellett játszott.

10) Helen Hunt

Az egykoron csodaszép Helen Hunt sajnos ma már felismerhetetlen a sok plasztika miatt

Helen Hunt is azok között a színésznők között volt, akik Ellie Sattler szerepére jelentkeztek, mielőtt a szerep végül Dern kezébe került. Addigra már ismertté vált a Megőrülök érted című sitcomban játszott szerepével, és olyan produkciókban is szerepelt, mint a Delehezett és az Előre a múltba. Annak ellenére, hogy Hunt nem kapott szerepet a Jurassic Parkban, a korszak néhány jelentős produkciójában is szerepelt: 1996-ban Bill Paxton mellett szerepelt a Jan de Bont által rendezett Twister című katasztrófafilmben, amelyben Spielberg volt az executive producer, Michael Crichton pedig az író. Egy évvel később Jack Nicholson oldalán szerepelt a Lesz ez még így se című filmben, amelyért a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat kapta.

//Manó Málna//

Emlékszel John Ritterre a Talpig zűrben című filmből? Sajnos tragikus véget ért az élete

(Via Movieweb.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·