FILMEZZUNK.HU
A 8 legjobb film J. K. Simmons-tól, amit feltétlenül látni kell

A 8 legjobb film J. K. Simmons-tól, amit feltétlenül látni kell

13509

J. K. Simmons legjobb filmjei

J. K. Simmons mindig is jó színész volt, de 2015-ben végleg bekerült a hallhatatlanok közé, amikor is kiérdemelte az Oscar-, és Golden Globe díjat alakításával. Simmons karmesternek tanult mielőtt belekezdett volna a színházi színészkedésbe és eljutott volna a Broadway-ra. TV-s színészet után is elkezdett érdeklődni, és kezdetben olyan szerepekben láthattuk viszont, mint a Különleges ügyosztály; Rossz álmok, vagy éppen a Pókember. A színész a napokban ünnepli 69. születésnapját, melynek alkalmából íme hét film pályafutásából, amit mindenképpen érdemes megnézni. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely J. K. Simmons produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Renegátok (Renegades, 2017)

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

+1) Renegátok (Renegades, 2017)

7. Köszönjük, hogy rágyújtott! (Thank You For Smoking, 2005)

Nick (Aaron Eckhart), az elvált, karrierista édesapa munkája nem könnyű: népszerűsítenie kell a dohányzást. A dohányipari cégek azonban már érzik, hogy a reklámtevékenységüknek befellegzett, valamint újabb és újabb tudományos kutatások igazolják a dohányzás veszélyeit. Ráadásul Marlboro Man is haldoklik, és arra készül, bevallja, hogy tüdőrákos. Nicknek nem csak lobbistaként, de apaként is helyt kell állnia.

Köszönjük, hogy rágyújtott! (Thank You For Smoking, 2005)

6. A zene tovább szól (The Music Never Stopped, 2011)

Apa és fia kapcsolata akkor romlott meg véglegesen, amikor Henry (J. K. Simmons) megtiltotta Gabrielnek (Lou Taylor Pucci), hogy elmenjen egy rockkoncertre. A fiú elszökött otthonról, és az apja csak húsz évvel később hall felőle. Megtudja, hogy Gabriel súlyos beteg. Agydaganata van, a műtét viszont nagyon kockázatos. Ugyanakkor a daganat miatt Gabrielnek nincsenek új emlékei, a múltjában “rekedt”, ráadásul szinte képtelen a kommunikációra. Henry szeretné helyrehozni a kapcsolatát a fiával. Dr. Dianne Daily (Julia Ormond) zeneterápiája az egyetlen, ami segíthet ebben.

A zene tovább szól (The Music Never Stopped, 2011)

5. A könyvelő (The Accountant, 2016)

Christian Wolff (Ben Affleck) egy matekzseni, akinek több érzéke van a számokhoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek. Miközben Ray King nyomozó (J.K. Simmons) megpróbál a titokzatos férfi nyomára bukkanni, Christian elvállal egy legális munkát egy robotikai cégnek, melynek könyvelésében a fiatal számviteli ügyintéző (Anna Kendrick) súlyos ellentmondásokat talál.

A könyvelő (2016) kritika - Egy autista szuperhős története

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·