FILMEZZUNK.HU
A 8 legjobb film J. K. Simmons-tól, amit feltétlenül látni kell

A 8 legjobb film J. K. Simmons-tól, amit feltétlenül látni kell

13545

4. Határtalan szerelem (Enas Allos Kosmos, 2015)

A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást a film minden nézőjéből. A Határtalan szerelem ékes bizonyíték arra, hogy lehet akármilyen küzdelmes az emberek élete, nézhetnek szembe bármekkora nehézségekkel, az igazság, a szépség és az emberség ekkor sem pusztul el, és a szerelem a legsötétebb órákban is virágozhat.

3. Juno (2007)

Juno (Ellen Page) egy helyes, okos tinilány, aki egy túl jól sikerült randi után azzal szembesül, hogy teherbe esett Bleekertől (Michael Cera). Juno barátnője segítségével nevelőszülőket kezd keresni. A leendő örökbefogadók, Mark (Jason Bateman) és Vanessa (Jennifer Garner) minden szempontból tökéletesek. Már most igyekeznek mindenben segíteni, támogatni Junót. Az örökbeadást még Juno szülei, Mac (J.K. Simmons) és Bren (Allison Janney) is támogatják, hiszen lányuk még túl fiatal az anyai szerepre.

Juno (2007)

2. Pókember-trilógia (Spider-Man, 2002-2007)

Peter Parker (Tobey Maguire) egy kétbalkezes diákújságíró a neves J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) újságos birodalmánál, de miután egy laboratóriumi osztálykirándulás alkalmával megcsípi őt egy mutáns pók, az élete gyökeresen megváltozik. Egy sor új képességre tesz szert: fel tud mászni a falon, tapadós pókfonalat lő a csuklójából, és előre megérzi a veszélyt. Ám a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Parkernek le kell győznie a gonosz Zöld Manót (Willem Dafoe), és a szerelem is rátalál Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) személyében.

Pókember-trilógia (Spider-Man, 2002-2007)

1. Whiplash (2014)

Andrew (Miles Teller) híres akar lenni. New York, tehát az Egyesült Államok, tehát az egész világ egyik leghíresebb zeneiskolájába, a Shaffer Konzervatóriumba jár, dobolni tanul, rengeteget gyakorol, és mindenre képes volna a siker érdekében. Legalább is, azt hiszi. De találkozik egy tanárral (J.K. Simmons), aki még nála is elszántabb. Ő abban hisz, hogy a tehetséget mindenáron fel kell szabadítani, és ami bujkál, azt ki kell préselni a tanulókból. Akkor is, ha kínlódnak, ha sírnak vagy belehalnak. A kezdő zenész és a sokat látott veterán egymásnak feszül. A tanár felveszi a kezdő dobost a zenekarába, de az első örömöt nagyon sok keserűség követi. És egyikük sem adja fel könnyen, amit elkezdett. Mindketten tartják a ritmust…

Már 41 éve, hogy elhunyt John Belushi – Így emlékezett meg róla legjobb barátja, Dan Aykroyd

Még egyszer megjegyeznénk, hogy toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely J. K. Simmons produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·