FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Kirstie Alley-ről

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Kirstie Alley-ről

13419

6. A diploma megszerzése után Los Angelesbe költözött, hogy belsőépítészként dolgozzon, azonban mégis a színészkedéssel kezdett el foglalkozni 1979-ben, és csakhamar szerepet kapott a Star Trek című televíziós sorozatban.

Star Trek

7. 2005-ben szerepelt a Fat Actress vígjátékban, melynek középpontjában a média “függősége” áll a celebek súlya iránt. Ugyanebben az évben kiadta saját tapasztalataival teli könyvét, a How to Lose Your Ass and Regain Your Life-ot. Kirstie 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. 

8. Kirstie Alley bevallotta az életrajzában, hogy beleszeretett a Nicsak, ki beszél? (1989) forgatása alatt John Travoltaba, de hű maradt a férjéhez.

Nicsak, ki beszél? (1989)

9. 2010-ben elindult saját sorozata a Kirstie Alley’s Big Life (Nicsak, ki hízott meg?), mely bemutatja utazását és folyamatos küzdését a fogyással kapcsolatban, illetve hogy hogyan áll helyt mint egyedülálló anyuka, aki neveli két gyermekét.

10. 1983-ban ment feleségül a színész Parker Stevenson-hoz, aki a Baywatch első néhány epizódjában is szerepet kapott, házasságuk azonban 1997-ben válással végződött.

Kirstie Alley érdekességek

A színésznő egy gyors lefolyású rákos megbetegedés miatt, tragikus módon, 67 éves korában, 2022-ben elköltözött az élők sorából. Nyugodjék békében!

14 éve hunyt Natasha Richardson, Liam Neeson felesége – A színész két fiával maradt egyedül

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: www.mafab.hu)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·