FILMEZZUNK.HU
Orlando Bloom legjobb filmje

7 legjobb film, amiért imádjuk a szülinapos Orlando Bloom-ot!

17799

3. Mennyei királyság (Kingdom of Heaven, 2005)

Balian (Orlando Bloom), egy noramdiai falu patkolókovácsa Godfrey lovaggal (Liam Neeson) a Szentföldre érkezik, ahol Jeruzsálem hamis csillogása és a lovagok acsarkodása közepette rátalál a szerelemre. Bár eleinte úgy tűnik, távol áll a fiútól a vallási célokért vívott háború, végül mégis az események vezéralakjává lesz, és szembenézve Szaladin óriási hadsegerével mindent megtesz, hogy megvédje a várost.

Mennyei királyság (Kingdom of Heaven, 2005)

2. Trója (Troy, 2004)

Trójában háború dúl, mert a szerelmes Parisz (Orlando Bloom) elrabolta Helené hercegnőt (Diane Kruger). A megsértett és kifosztott Meneláosz király harcba hívja Agamemnónt (Brian Cox), hogy elfoglalják Tróját, és visszaszerezzék hitvesét. Akié Trója, azé a hatalom és a dicsőség, a győzelem pedig egyetlen emberen múlik, Akhilleuszon (Brad Pitt).

Trója (Troy, 2004)

1. A Karib-tenger kalózai – Franchise (Pirates of the Caribbean, 2003-2017)

A jólelkű kovácsfiú, Will Turner (Orlando Bloom) elvei ellenére szövetkezik a Jack Sparrow (Johnny Depp) vezette kalózokkal, hogy megmentse gyermekkori szerelmét, Elizabeth Swant (Keira Knightley) a rettegett Barbossa kapitány  (Geoffrey Rush) elátkozott kalózhajójáról. A kovácsinasból lett tengerész génjeiben benne van a kalózkodás és kaland, azonban újdonsült barátjának nem csupán a lány visszaszerzésén jár az esze, hanem hajóját, a Fekete Gyöngyöt is meg akarja kaparintani, veszélybe sodorva ezzel a küldetést.

A Karib-tenger kalózai - Franchise (Pirates of the Caribbean, 2003-2017)

Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél

A toplistánk természetesen saját véleményen alapszik. Amennyiben nem szerepel listánkon a kedvenc Orlando Bloom filmed, pedig helye lenne rajta, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk a hiányosságunkat!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·