FILMEZZUNK.HU
Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

9897

9) Sandra Bullock

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Amit szerelemnek hívnak, Szerelmi bájital, Beépített szépség
  • Utána: A szív bajnokai, Rém hangosan és irtó közel, Madarak a dobozban

Sandra Bullock szintén romantikus vígjátékokkal kezdte karrierét. Első projektjei nem voltak túl sikeresek — csak néhány ember emlékszik a Szerelmi bájital, Inc. és Amit szerelemnek hívnak című filmjeire.

Karriere löketét a Féktelenül című film adta, amelyben Keanu Reeves mellett szerepelt. Ezután visszatért vígjáték gyökereihez és a Beépített szépség című filmben láthattuk. De legkiemelkedőbb munkái mind drámák. A szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért Oscar- és Golden Globe-díjat is kapott. Emellett megjelent olyan filmekben, mint a Rém hangosan és irtó közel, Gravitáció és Madarak a dobozban.

10) Steve Carell

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: A minden6ó, Párterápia, Őrült, dilis, szerelem
  • Utána: Foxcatcher, A nagy dobás, Csodálatos fiú

Steve Carell mellékszerepekkel kezdett, majd vígjáték színészként lett ismert. A nézők leginkább az Őrült, dilis, szerelem, Párterápia és a A 40 éves szűz című filmekkel asszociálják.

2014-ben azonban minden megváltozott, ugyanis megjelent a Foxcatcher című film, amelyben Carell a John du Pont névre hallgató birkózó csapat tulajdonost alakítja. A kritikusok elismerték a munkáját és Oscar-díjra jelölték a színészt. Ezután Carell megjelent az Alelnök, Csodálatos fiú és a Café society című filmekben. A mai nap már teljes értékű drámai színésznek számít.

11) Ben Stiller

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Apádra ütök, Éjszaka a múzeumban, Vejedre ütök, Zoolander, a trendkívüli
  • Utána: Greenberg, Walter Mitty titkos élete, The Meyerowitz Stories, Brad helyzete

Ben Stiller hírneve azután érkezett, hogy megjelentette saját The Ben Stiller Show című műsorát. A 90-es évek végén, miután Cameron Diaz mellett szerepelt a Keresd a nőt! című filmben, Stiller több vígjátékba is ajánlatot kapott. Legismertebb munkái közé tartoznak az Apádra ütök, Vejedre ütök, Jószomszédi iszony és a Zoolander, a trendkívüli című filmek.

Végül Stiller úgy döntött, hogy csinál néhány független filmet, illetve szerepelt a Greenberg című drámában. De a nagy áttörést a Walter Mitty titkos élete című film jelentette számára.  A film egy olyan ember történetét meséli el, aki arról fantáziál, hogy milyen hihetetlen dolgokat tudna csinálni. Más sikeres filmekben is részt vett, ilyen például a The Meyerowitz Stories és a Brad helyzete.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·