FILMEZZUNK.HU
Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

9893

5) Jennifer Aniston

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Jóbarátok, Ő az igazi, Kellékfeleség
  • Utána: Kisiklottak, Boldogság bármi áron, Sivatagi madarak

Jennifer Aniston a népszerű Jóbarátok című sorozatnak köszönhetően talált nagy hírnévre. A producerek és rendezők szemében a színésznő tökéletes volt a romantikus vígjátékokban való szereplésre. Éveken át ugyanolyan vígjátékokban láthattuk, például az Ő az igazi, Vágyaim netovábbja és a Jóravaló feleség című filmekben.

2005-ben Jennifer Aniston végre elszakadt a megszokottól, amikor a Kisiklottak című filmben láthattuk. A legváratlanabb és legerősebb alakítását viszont a Boldogság bármi áron című pszicho drámában nyújtotta. Ez a film teljes mértékben elüt bármely más filmtől, amelyben a színésznő szerepel.

6) Shia LaBeouf

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Constantine – A démonvadász, Transformers, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
  • Utána: Tőzsdecápák: A pénz nem alszik, Fékezhetetlen, Egy katona élete

Shia LaBeouf nagyon hamar megtette első lépéseit Hollywoodban, majd hirtelen karakter típust váltott. A Transformers és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmek fiatal sztárjaként egy fényes jövő előtt állt a kasszasiker filmekben. De LaBeouf nem ilyen jövőt képzelt el magának, hanem meg akarta mutatni színészi tehetségét és hogy ennél többre képes.

LaBeouf új imázst keresve elkezdett független rendezőkkel dolgozni és olyan szerepeket vállalt, amelyek egyáltalán nem tipikusak. Egy kis ideig az terjengett az interneten, hogy a színész meg is őrült. Furcsa dolgokat csinált, amit később azzal magyarázott, hogy kereste önmagát. Végül úgy tűnik sikeresen: szerepelt a Fékezhetetlen című krimi drámában, Lars von Trier által rendezett A nimfomániás című drámában, illetve a Harag című háborús filmben.

7) Kate Hudson

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Majdnem híres, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, A csajok háborúja, Szerelem kölcsönbe
  • Utána: A gyilkos bennem él, Bárcsak itt lennék, Mélytengeri pokol, Mélytengeri pokol

Kate Hudson vígjátékokkal kezdte karrierét. A 2000-es évek elején szinte csak romantikus vígjátékokban lehetett látni, mint például a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, A csajok háborúja és a Kisanyám – Avagy mostantól minden más című filmekben.

Később megpróbált kitörni a megszokottból és Penélope Cruz, Nicole Kidman és Sophia Loren mellett őt is láthattuk a Nine című musicalben. Ez volt kreatív sikerének a kezdete. Később Hudson remek alakítást nyújtott az Egy kis Mennyország, Bárcsak itt lennék című drámákban és a Jóemberek című thrillerben.

8) Jonah Hill

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Távkapcs, A nagyi szeme fénye, 21 Jump Street – A kopasz osztag, A bébisintér
  • Utána: Haverok fegyverben, Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot, Túltolva

Két évvel ezelőtt Jonah Hill mindenkit meglepett, nemcsak külső változásaival, hanem drasztikus karrierbeli fordulatokkal. Hosszú időn keresztül Hill a vicces, kövér srácot játszotta olyan vígjátékokban, mint például a 21 Jump Street, és a Superbad, amiért még Teen Choice díjra is jelölték Legjobb vígjáték szereplő kategóriában.

Később viszont Hill sokkal komolyabb szerepeket kezdett vállalni, aminek köszönhetően kibontakoztathatta színészi képességeit. Első lépés a komolyabb irányba a Haverok Fegyverben című filmben való főszerepelése volt. Ezután mindenkit meglepett, amikor a Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot című filmben láthattuk, amelyben felfedte drámai tehetségét. Újabban Jonah rendezőként teszi próbára magát.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·