FILMEZZUNK.HU
Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

9894

12) Robert Pattinson

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Harry Potter és a tűz serlege, Alkonyat, How to Be
  • Utána: Vizet az elefántnak, Cosmopolis, Jólét, Csillagok határán

Néha még maga a színész sem hitte el, hogy valaha megszabadulhat a vámpír, Edward karakterétől. 4 alkalommal ismételte meg a szerepet és elmondása szerint a karakter nagyon kényelmetlen helyzetbe hozta.

Később a színész sok különböző szerepet kipróbált annak érdekében, hogy bebizonyíthassa színészi képességeit. Először a Vizet az elefántnak című filmje jelent meg, majd láthattuk a Cosmopolis, Mission: Blacklist és a Csillagok határán című filmekben. Mondani sem kell, hogy ezek a szerepek után a színész bőven kinőtte Twilight-os múltját.

13) Michelle Williams

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Kék Valentin, Egy hét Marilynnel, Túl a barátságon, Viharsziget
  • Utána: Túl szexi lány, Venom

Michelle Williams mindig is egy komoly színésznő volt, akinek négy alkalommal adatott meg az Oscar-díj elnyerése: kétszer Legjobb női főszereplő kategóriában, Kék Valentine és Egy hét Marilynnel című filmjeinek köszönhetően, illetve kétszer Legjobb női mellékszereplő kategóriában, A régi város és a Túl a barátságon című filmekben nyújtott alakításáért. Michelle remekül játszott ezekben a drámákban, illetve tragédiákban.

Nemrégiben viszont teljesen megváltoztatta szokásos imázsát, hiszen megjelent a Venom című akciófilmben, illetve a Túl szexi lány című vígjátékban.

14) Tom Cruise

Színészek, akik stílusukat megváltoztatva újraélesztették karriereiket

  • Előtte: Született július 4-én, Esőember, Vanília égbolt, Tágra zárt szemek
  • Utána: Collateral – A halál záloga, Világok harca, A múmia, A holnap határa, Jack Reacher

Tom Cruise karriere soha nem lankadt el az évek alatt. Először Francis Ford Coppola figyelt fel rá, aki felajánlott neki egy szerepet A kívülállók című filmben. 26 éves korában szerepelt az Esőemberben, majd remekül játszotta a traumatizált veteránt a Született július 4-én című filmben. Igaz, hogy 1996-ban különlegesügynököt játszott a Mission: Impossible című filmben, de általánosságban leginkább drámákban, vagy pszicho thrillerekben lehetett látni. Később olyan filmekben szerepelt, mint a Tágra zárt szemek, Vanília égbolt és Az utolsó szamuráj.

2004-ben Cruise gyilkost alakított a Collateral – A halál záloga című filmben. Attól a pillanattól kezdve különböző akciókban, sci-fikben és kriminál drámákban láthattuk a színészt.

//Mink Olívia//

A Terminátor viaszszobrával akartak fotózkodni, de óriási meglepetés lett belőle (Videó!)

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·