FILMEZZUNK.HU
„Ennél nincs mélyebb fájdalom” – John Travolta a fia haláláról

„Ennél nincs mélyebb fájdalom” – John Travolta megrendítő szavakkal beszélt a fia haláláról

3911

„Ennél nincs mélyebb fájdalom” – John Travolta megrendítő szavakkal beszélt a fia haláláról

Ha egy közeli családtag meghal, nagyon nehéz feldolgozni, azt az érzést még az ellenségünknek sem kívánjuk. Ha az ember a gyerekét kell eltemesse, az az élet legnagyobb tragédiája, és egyben legnagyobb próbatétele is. Kínában a születésnapot ünneplőnek nem egészséget és boldogságot kívánnak, hanem azt, hogy a gyerekét sose lássa holtan.

Ő volt John Travolta édes kisfia, akinek tragikus véget ért az élete

Sajnos, a híres amerikai színész, John Travolta szembe kellett nézzen a legrosszabbal: saját fia elvesztésével. Tizenkét évvel ezelőtt ugyanis a színész, és felesége, Kelly Preston – akit szintén elvesztett azóta tragikus módon Travolta – szörnyű tragédiát élt át: a 16 éves fiúk, Jett, egy ritka autoimmun betegsében, a Kawasaki-kórban halt meg, miközben epilepsziás rohamot kapott Travoltáék bahamai otthonában.

“Azt mondják, hogy a legnehezebb dolog, amikor az ember elveszti a szüleit. De én ezt megcáfolom. A legszörnyűbb az, ha a gyerekedet kell eltemetned. Azt az embert, akit láttál megszületni, fejlődni, megtanítottad járni, beszélni. És szeretted, feltétel nélkül. Ez a világon a legnehezebb dolog, amit ki kell bírni. A fiam egy epilepsziás rohamot követően hunyt el. 16 évig ő jelentett mindent nekem.”

– mondta Travolta, majd így folytatta:

“Az élet ugyanis túl rövid… Töltsünk időt egymással, gyerekek a szüleikkel, szülők a gyerekekkel. Mert az élet kiszámíthatatlan, és bármikor történhet valakivel bármi. A fiam halála megtanított arra, hogy úgy kell élnem, mintha az az utolsó napom lenne ezen a világon. Mindennap mondjuk el szeretteinknek, hogy mennyire fontosak számunkra. Ennél fontosabb dolog nem létezhet!”

Ő volt a Dallas Bobbyjának a bájos felesége, akinek élete tragikus véget ért

(Via Filantropikum.com)


Article Tags: · ·