FILMEZZUNK.HU
20 kulisszatitok, amikről a színészek és a rendezők általában nem beszélnek

20 kulisszatitok, amikről a színészek és a rendezők általában nem beszélnek

1652

11) A filmrajongók máig nem felejtették el Margot Robbie hosszú lábait A Wall Street farkasában. Sokan azt hiszik, hogy a színésznő testét egyszerűen más nőre cserélték. A film készítői nem tagadták, de nem is tették helyre a dolgot, így csak találgatni tudunk.

12) A színészeknek vigyázniuk kell a ruhájukra, mert ha forgatás alatt nem tervezett átöltözés jön közbe, az folytonossági problémát okozhat a filmen. Így a ruhák épségére minden esetben nagyon oda kell figyelni a folytonossági problémák elkerülése érdekében.

13) A forgatás során gyakran kell változtatni a színészek sminkjén. Egyes jelenetek során viszont a sminkesek egyszerűen nem lehetnek a közelükben. Ezekben a helyzetekben a színészeknek maguknak kell kiigazítaniuk a sminkjüket. Erre az esetre van egy készletük, mely szalvétából, púderből és rúzsból áll.

14) Magasságuk növelése érdekében egyes színészek platformcipőt viselnek. Robert De Niro ezt a spéci cipőt viselte Az ír című film forgatása közben, akárcsak Daniel Craig a A Quantum csendjében.

20 kulisszatitok, amikről a színészek és a rendezők általában nem beszélnek

15) Az ételek és az étlapon feltüntetett választék minősége az adott film költségvetésétől függ. Ezeket az ételeket nemcsak a sztárok eszik, hanem a stábtagok is. Ezenkívül gyakran is esznek együtt, így például a statiszták bármikor találkozhatnak Johnny Depp-pel, vagy Jennifer Lawrence-szel étkezésük során.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · ·