FILMEZZUNK.HU
11 színész, akiknek esélyük volt eljátszani legendás szerepeket, de végül elmulasztották

11 színész, akiknek esélyük volt eljátszani legendás szerepeket, de végül elmulasztották

1039

5. Jane Smith – Gwen Stefani

A népszerű énekesnő, Gwen Stefani valóban sokoldalú ember. Majdnem megkapta a főszerepet a Mr. és Mrs. Smithben. Stefani jó néhány meghallgatáson vett részt élete során, de végül a zenei karrier mellett döntött. Jane Smitht végül a csodálatos Angelina Jolie alakította.

6. Indiana Jones – Tom Selleck

A színésznek kicsin múlott, hogy ne ő játssza el a kalandort. Tom Selleck megkapta Indiana Jones szerepét, de addigra már elnyerte a Magnum tévésorozat főszerepét, és a producerek nem engedték, hogy a 2 projekten egyszerre dolgozzon.

7. Caspian herceg – Nicholas Hoult

A színész szerint Caspian herceg szerepének meghallgatása volt a legrosszabb karrierje során. Nicholas Houltot arra kérték, hogy spanyol akcentussal beszéljen. Hoult ezt hallva hirtelen zavarba jött, mivel nem volt felkészülve erre a kérésre. Végül a szerepet Ben Barnes brit színész kapta, aki tökéletesen megfelelt az elvárásoknak.

8. Viola De Lesseps – Kate Winslet

A Titanic átütő sikere után Kate Winslet számos ajánlatot kapott különböző filmrendezőktől. Többek között meghívták, hogy vegyen részt a Szerelmes Shakespeare-ben, de a színésznő visszautasította a felkérést, mivel függetlenebb projektekben szeretett volna dolgozni. Végül Gwyneth Paltrow kapta meg a szerepet. A választás pedig tökéletes volt, mivel ennek köszönhetően a színésznő bezsebelhette az Oscar-díjat kiváló teljesítményéért.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·