FILMEZZUNK.HU
11 színész, akiknek esélyük volt eljátszani legendás szerepeket, de végül elmulasztották

11 színész, akiknek esélyük volt eljátszani legendás szerepeket, de végül elmulasztották

1041

9. Alex Munday – Angelina Jolie

Angelina Jolie filmográfiájából tudjuk, hogy nagyon szeret akciófilmekben szerepelni. De mégis volt egy ezekhez hasonló projekt, amelyet viszont a színésznő elutasított. Drew Barrymore és Cameron Diaz mindent megtettek, hogy meggyőzzék Jolie-t, hogy játssza el partnerüket a Charlie angyalaiban, de hiába. Jolie úgy érezte, hogy nem való erre a szerepre. “Még nem vagyok karrierem azon pontján, hogy ezt a szerepet elvállaljam, így a közönség nem fog olyan jól szórakozni, ha azt nézi, ahogy magassarkúban rohangálok és rosszfiúkat kergetek” – emlékezett vissza Jolie.

10. Patrick Bateman – Johnny Depp

Kezdetben az Amerikai pszichót Stuart Gordonnak kellett volna rendeznie. A rendező a film főszereplőjének csak Johnny Deppet tudta elképzelni, így rávette, hogy vállalja el a szerepet. De a regény szerzője hirtelen meggondolta magát. Megvonta Stuart Gordon jogait, és Johnny Deppet könnyűsúlyú színésznek nevezte, aki túl öreg ahhoz, hogy eljátssza a szerepet. Depp ekkor 28 éves volt.

11. Christian Gray – Charlie Hunnam

2013-ban az összes újság bejelentette az év hírét: Charlie Hunnam szerepel majd A szürke ötven árnyalata képernyőadaptációjában. Ám néhány hónappal később a színész meggondolta magát, és visszautasította a szerepet. Mint kiderült, Hunnam idegösszeomlást kapott. Végül a színész rájött, hogy nem fog tudni megfelelően helyt állni a munkában. Nehéz döntés volt ez számára, de így érezte helyénvalónak. Hunnam a trilógia egyik filmjét sem nézte meg, mert azt az élethelyzetet érezte élete “legrosszabb szakmai tapasztalatának”.

//Cornelius//

Döbbenet! Így néz ki Mila Kunis smink nélkül

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·