FILMEZZUNK.HU
A legjobb filmek a drogellenes háborúról

10+1 kihagyhatatlan film a drogellenes háborúról

13692

3. Bad Boys II. – Már megint a rossz fiúk (Bad Boys II, 2003)

Marcus (Martin Lawrence) és Mike (Will Smith) ezúttal egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként ered a kábítószerkereskedők nyomába, hogy megakadályozzák az extasy további térnyerését. Eközben Tapi, a kegyelmet nem ismerő miami drogbáró az egész városra kiterjeszti hatalmát. A helyzet azonban tovább bonyolódik, amikor Marcus húga (Gabrielle Union ), aki nem mellesleg titkosügynök, az események kellős közepén találja magát.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

2. Sicario – A bérgyilkos (Sicario, 2015)

Egy fiatal, idealista FBI-ügynök (Emily Blunt) csatalakozik egy titkos CIA-akcióhoz, melynek célja, hogy semlegesítsék Mexikó egyik legnagyobb kartelljének fejét. Az ügynököt számtalan kihívás elé állítja a megbízás, mely során kénytelen megbirkózni a felmerülő súlyos morális kérdésekkel is.

Sicario 2015

1. Kiképzés (Training Day, 2001)

A kábítószer-osztály nyomozója, Alonzo Harris (Denzel Washington) tudja, mik az utca törvényei: igazság ide vagy oda, kemények kell lennie, és nem szabad könyörületet mutatnia. Ezt a rá bízott fiatal rendőrtisztnek, Jake Hoytnak (Ethan Hawke) is meg kell tanulnia, és már első napján komoly leckét kap arról, hogyan mennek errefelé a dolgok. Ahogy Hoyt megtapasztalja, hogyan mosódik el a határ jó és rossz között Los Angeles utcáin, egyre erősödik benne az érzés, hogy bajtársai nem az ő oldalán harcolnak.

Kiképzés (Training Day, 2001)

+1 Narcos – sorozat – (2015)

A 80-as években az Egyesült Államok és Kolumbia közösen próbál véget vetni a minden idők legkegyetlenebb és leggazdagabb drogbárója, Pablo Escobar és a Medellin drogkartell tényedésének. Igaz történet alapján…

Narcos (2015)

Így néz ki Jennifer Lopez ritkán látott húga, akivel megszólalásig hasonlítanak egymásra

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·