FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes számokat produkált A kis hableány első előzetese

A híres színésznő szerint A kis hableány ártalmas a kislányok számára

982

A híres színésznő szerint A kis hableány ártalmas a kislányok számára

Az élőszereplős A kis hableányt rengeteg kritika érte Halle Bailey szerepeltetése miatt. Paloma Faith, az Ifjúság színésznője szerint azonban a filmnek sokkal nagyobb problémái is felismerhetőek.

Itt az élőszereplős A kis hableány-film vadonatúj előzetese!

A színésznő és énekesnő úgy véli, hogy a film a patriarchális kultúrát népszerűsíti, ami káros lehet a fiatalkorú női nézőkre nézve. Paloma Faith nem rajong A kis hableány élőszereplős változatáért. Az énekesnő és színésznő úgy véli, hogy a film rossz példaképeket közvetít a fiatal közönségnek.

“Két lány édesanyjaként nem akarom, hogy a gyerekeim azt gondolják, hogy a hangjukat és minden erejüket odaadni egy férfi szeretetéért rendben van. Nem akarom, hogy ezt tanítsák a nők következő generációjának”

– írja a színésznő az Instagramon.

“Véleményem szerint ugyanakkor Halle nagyszerű alakítást nyújtott, és a szereposztása nagyszerű döntés volt”

– tette hozzá Faith. Noha A kis hableány rengeteget támadást kapott a premiert megelőzően, 185 millió dolláros bevétellel nyitott, jelenleg pedig az egyik legmagasabbra értékelt élőszereplős Disney-adaptációnak számít. A Rob Marshall rendezésében készült film egyébként parádés szereposztást kapott, Bailey mellett ugyanis Melissa McCarthy, Javier Bardem, Jacob Tremblay és Awkwafina láthatók a főszerepekben.

Megszólalt Halle Bailey, akit kegyetlen, rasszista támadások érnek A kis hableány főszerepe miatt

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·