FILMEZZUNK.HU
A legjobb szerelmes filmek

10 szerelmes film, amit egyszer az életben látnod kell

129

6. A szív hídjai (The Bridges Of Madison County, 1995)

Robert Kincaid a National Geographic fotósa. Megbizatása az iowai Madison Countryba szólítja, ahol hidakról kell fotókat készítenie. Az eldugott vidéken eltéved, s egy magányos tanyán kér eligazítást. Francesca Johnson, az olasz származású családanya otthon van. Férje és gyermekei pár napra elutaztak. Szabadnak érzi magát, s meglepõ élmény számára az idegen férfi megjelenése. Két nap az élet. Egy férfi és egy nõ, aki már lemondott az ujjongó érzelmekrõl, egymásra talál.

A szív hídjai (The Bridges Of Madison County, 1995)

5. Szerelmünk lapjai (The Notebook, 2004)

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni. De vajon miért olyan különleges ez a történet, és miért kell ezt minden nap elmondani?

12 érdekesség, amit nem hittél volna a Szerelmünk lapjai című filmről - Ryan Gosling

4. Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany’s, 1961)

A fiatal, reményteli, ám mégis titokzatos Holly (Audrey Hepburn) a fiatal lányok nagyvilági életét éli New York városában, ahol egyre másra járja a különböző partikat, és fogyasztja a gazdag udvarlókat. Mindez azonban megváltozik, mikor megismerkedik a szomszédjába költöző, hóbortos íróval (George Peppard), aki ráébreszti arra, mi az igazán lényeges az életben.

Álom luxuskivitelben /Breakfast at Tiffany, 1961/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·