FILMEZZUNK.HU
A legjobb szerelmes filmek

10 szerelmes film, amit egyszer az életben látnod kell

128

3. Az ifjúság végrendelete (Testament of Youth, 2014)

Az ifjúság végrendelete egy megható történet a szerelemről és az első világháborúról Vera Brittain világhírű memoárja alapján, mely mára a legnagyobb klasszikusok egyikévé vált. Brittain egy szabadszellemű nő, aki ösztöndíjjal kerül az Oxfordi Egyetemre, hogy író válhassék belőle. Mikor kitör a háború, szerelmét és fivérét a frontra vezényelik. A nő felismeri, hogy miközben szerettei csatáznak, ő sem tud tétlenül ülni a négy fal nyújtotta biztonságba

Az ifjúság végrendelete (2014)

2. Tűzbiztos házasság (Fireproof, 2008)

Caleb és Catherine két éve házasodtak össze. Az egykor boldog párt azonban mára reménytelenül eltávolították egymástól a karrierrel, a házimunkával és az anyagiakkal kapcsolatos viták. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, az apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. A “The Love Dare”-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb rááll erre, ám megkeseredett felesége elutasítja ezt a lehetőséget. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.

Tűzbiztos házasság /Fireproof, 2008/

1. Fogadom (The Vow, 2012)

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) alighogy összeházasodtak, már is egy szörnyű tragédia áll boldogságuk útjába. A havas úton autóbalesetet szenvednek, amelynek következtében Paige kómába kerül. Szerencsére sikerül felkelnie a kómából, de a nő nem emlékszik az elmúlt néhány évre, így arra sem, hogy elvált, és hogy újra férjhez ment. Leónak kitartónak kell lennie, ha szeretné visszaszerezni a nőt. Paige mindeközben arra sem emlékszik, hogy miért vált el Jeremytől (Scott Speedman).

Channing Tatum - Fogadom /Vow, 2012/

Már 16 éve, hogy Heath Ledger meghalt – Így emlékezett meg róla egykori barátja, Jake Gyllenhaal

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·