FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Daniel Craig film, amit meg kell nézned

A 10 legjobb Daniel Craig film, amit meg kell nézned

29927

6. München (Munich, 2005)

1972 szeptemberében a müncheni olimpián palesztin terroristák 11 izraeli sportolót gyilkolnak meg. Az esemény nyomán megindul az izraeli titkosszolgálat, a Moszad egyik legnagyobb nemzetközi akciója, amelynek keretein belül az Avner Kaufman (Eric Bana) vezette titkosügynökök csoportja azt a feladatot kapja, hogy felkutassa és megölje a müncheni terrorakció kitervelőit. Steven Spielberg valós eseményeken alapuló, mélyenszántó történelmi thrillere egyedülálló módon veti fel a felelősség, a kötelesség, a személyes áldozat és a bosszú kérdéseit.

München (Munich, 2005)

5. A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo, 2011)

Negyven esztendővel ezelőtt, egy családi összejövetel alkalmával titokzatos körülmények között eltűnt Harriet Vanger. A lány testét sohasem találták meg. A nagybátyja, Henrik (Christopher Plummer) meg van győződve arról, hogy Harrietet meggyilkolták, és a tettest a Vanger-klán tagjai között kell keresni. Megbízza a lecsúszott gazdasági újságírót, Mikael Blomkvistet (Daniel Craig), hogy próbálja meg kideríteni, mi történt. A férfi nem várt segítőtársra akad a tetovált hacker lány, Lisbeth (Rooney Mara) személyében. Minél mélyebbre ás a furcsa páros a múltban, annál sötétebb és veszélyesebb dolgok kerülnek felszínre.

A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo, 2011)

4. Az arany iránytű (The Golden Compass, 2007)

Lyra (Dakota Blue Richards) egy árva kislány, akinek egyik nap eltűnik a barátja. Elindul, hogy felkutassa Rogert, és egy csodálatos fantáziavilágban találja magát. Kiderül, hogy az Átkosok állnak az emberrablás mögött. Lyra az arany iránytűt hívja segítségül, mellyel talán rálelhet barátjára . Hamarosan kiderül, hogy nem csak Roger, de az egész világ veszélyben van, ugyanis a gonosz Magisztérium tanácsnokai ördögi tervet forralnak.

Az arany iránytű (The Golden Compass, 2007)

4. Tőrbe ejtve (Knives Out, 2019)

Rian Johnson a krimi koronázatlan királynőjének stílusát idéző klasszikus bűnügyi filmmel rukkol elő. A főbb szerepekben olyan díjnyertes filmcsillagok remekelnek, mint Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Ana de Armas. Mozipremier 2019 novemberében.

Tőrbe ejtve (Knives Out, 2019)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·