FILMEZZUNK.HU
29 év elteltével így néz ki a Nicsak, ki beszél imádnivaló kislánya! Te felismernéd az utcán?

31 év elteltével így néz ki a Nicsak, ki beszél imádnivaló kislánya! Te felismernéd az utcán?

28579

31 év elteltével így néz ki a Nicsak, ki beszél imádnivaló kislánya! Te felismernéd az utcán?

A 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt Kirstie Alley, aki legsikeresebb szerepét a Nicsak, ki beszél!-filmeknek köszönhette. Erre a háromrészes vígjátékra biztosan te is emlékszel: a történet lényege az volt, hogy elsősorban a kisbabák szemszögéből láttuk a cselekményt, hallottuk a gondolataikat, és ez adott egy komikus vonalat az eseményeknek. A harmadik részben azonban a gyerekek már túl nagyok lettek ahhoz, hogy ne tudjanak ténylegesen beszélni, így helyettük újdonsült kutyáik gondolataid hallgathattuk.

Tabitha Lupien

A harmadik részben, ami a Nicsak, ki beszél most! címet viselte, két gyereksztárt is megismertünk. Egyikük David Gallagher volt, aki később olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a Richie Rich és a Hetedik mennyország, valamint Tabitha Lupien, akinek vicces grimaszait egyenesen imádtuk! A kislányt alakító színésznő persze már rég nem kislány, sőt, Tabitha Lupien igazából már elmúlt 35 éves!

Tabitha Lupien

A színésznő leghíresebb szerepe volt a Nicsak, ki beszél most! cuki kislánya, de igazából azóta is dolgozik a filmiparban, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Elsősorban mellékszerepekben tűnik fel, de épp a közelmúltban kapta meg az In Production című tévésorozat főszerepét, amit hamarosan be is mutatnak, így akár még a hírnevet is meghozhatja neki (ismét). Tabitha Lupien egyébként a színészet mellett profi táncos és akrobata is! Szülei tánc stúdiójában nem csak gyakorol a következő fellépésekre, de egyben tanít is, már hosszú évek óta.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · · ·