FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Madagaszkár 4!

Biztossá vált, jön a Madagaszkár 4!

11754

Biztossá vált, jön a Madagaszkár 4!

Jeffrey Katzenberg, a Dreamworks Animationstől megerősítette az Empire filmes magazinnal, hogy a stúdió több franchise-nak több folytatásán is dolgoznak. Ezek egyike a Madagaszkár, amely óriási népszerűségnek örvend szerte a világon. Ezen animációs sorozatok érdekessége és vonzereje a stúdió számára egyébként az, hogy bár Amerikában is 200 millió dollár körül teljesítenek, azonban világszerte 400 millió fölött – a Madagaszkár 2 például nálunk és sok másik országban is az év egyik legsikeresebb filmje lett, miközben hazájában éppen csak befért az első 10-be.

Jön a Madagaszkár 4!

A Madagaszkár 4-nek egyébként már 2018. május 18-án meg kellett volna jelennie a hivatalos bejelentés szerint, de a DreamWorks Animation stúdiónál felmerült pénzügyi gondok miatt akkor ki kellett húzni a megjelenési ütemtervből. Hogy pontosan mikor fog érkezni a negyedik rész, azt még nem tudjuk, viszont az eredeti szinkronhangok közül Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett-Smith és David Schwimmer is megerősítette, hogy visszatérnek, hogy újra betöltsék szerepüket. Sőt ezúttal Alex, az oroszlán szülei is visszatérnek. Samuel L. Jackson adja majd Zuba hangját.

Jelen állás szerint a Dreamworks a Madagaszkár-sorozatot a negyedik epizóddal szeretné lezárni, hiszen a harmadik rész befejezése nyitott volt. Azonban ismerjük már a menetet: ha ez a rész is kaszálni fog, biztosan további folytatásokat is fog kapni.

Így néznek ki a Kémkölykök sztárjai napjainkban!

(Via IMDB.com)


Article Tags: · · · · · ·