FILMEZZUNK.HU
Minden idők 12 legjobb Bruce Willis filmje, amit mindenképpen látnod kell

Minden idők 12 legjobb Bruce Willis filmje, amit mindenképpen látnod kell

68124

4. Ponyvaregény (1994)

Két idősödő, szabadszájú gengszter Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) épp főnöküknek szereznek vissza egy aktatáskát. A bokszoló, Butch (Bruce Willis) a hírhedt maffiafőnök, Marsellus Wallace (Ving Rhames) átvágását tervezi. Egy piti rablópáros egy étterem kirablására készül. És a szálak összefutnak…

Ponyvaregény (1994)

3. Az utolsó cserkész (1991)

Bruce Willisről elsőként az akció jut eszünkbe. Erre a negyedik helyezett, 91-es film lehetne a legjobb példa, ha nem lenne az a bizonyos McCLane. Következő a történet: A kiábrándult magándetektív titkosszolgálati pályafutása akkor ért véget, amikor vitába szállt egy korrupt politikussal. A sors összehozza a szintén mélyponton levő egykori profi rögbijátékossal (Damon Wayans), akinek megölik a barátnőjét. Kényszerű szövetségükből lassacskán barátság születik, s ezt a kötődést tűz, láng és néhány ezer géppisztolygolyó edzi meg.

Az utolsó cserkész 1991

2. Bérgyilkos a szomszédom (2000)

“Tulipán” csípte meg az ezüstérmet. Hogy miért Tulipán? Oznak (Matthew Perry) becézett Nicholas Oseransky kiégett, házasságába belefáradt fogorvos, aki sivár és eseménytelen életet él. Ekkor azonban beköltözik a szomszédba Jimmy “Tulipán” Tudesky, azaz Bruce Willis a maffia bérgyilkosa, Oz pedig zavaros bosszúdrámába keveredik.

Bérgyilkos a szomszédom 2000

1. Die Hard – széria (1988-2013)

Azt hiszem ezzel nem okoztam meglepetést. El lehetne Bruce Willis filmográfiájának első helyén képzelni mást? Nem valószínű. John McClane-el filmes pályafutása alatt összeforrt a neve Bruce-nak. A történet olyan egyszerű, hogy van egy kiégett ex-rendőr, aki mindig rosszkor van rossz helyen, és mindig neki kell megmentenie a “világot”. Ez a sztori már ötször megismétlődött, bár azt gondolom, hogy az eddigi utolsó felvonást, a Magyarországon forgatott 2013-as részt, az alkotók ha lehetne újraforgatnák. Az biztos, hogy a Drágán add az életed! méltó aranyérmese a Bruce Willis produkciókból összeállított listánknak!

Drágán add az életed! (1988, Die Hard)

Elhiszed? Hugh Jackmant először ki akarták rúgni az X-Menből

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Bruce Willis produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása: filmkatalogus.hu)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·