FILMEZZUNK.HU
A legjobb filmek a 90-es évekből

10 film a 90-es évekből, amiket sosem fogunk megunni

18034

6. Csúcsformában (Rush Hour, 1998)

Lee felügyelő az Egyesült Államokba utazik, hogy felkutassa a kínai konzul elrabolt lányát. Az FBI nem fogadja tárt karokkal, szeretnék minél távolabb tartani az ügytől, ezért egy igazi pancsert, Cartert kapja társául. Bár a két nyomozó szöges ellentéte egymásnak, az ügy összehozza őket, és nekilátnak, hogy megtisztítsák Los Angelest a bűnözőktől.

csúcsformában 1998

Tudtad, hogy…?

… Carter szerepére Martin Lawrence is esélyes volt, azonban a színészt nem győzte meg a forgatókönyv?

5. Ace Ventura – Állati nyomozó (Ace Ventura: Pet Detective, 1994)

Ace Ventura egy állati nyomozó, ha eltűnt a kedvence, abban biztos lehet, ő előkeríti. Amikor eltűnik Hópihe, a helyi sportklub delfinje, a flúgos Ace-re hárul a feladat, hogy kiderítse, ki lehetett az elkövető.

10 meghökkentő tény az Ace Ventura című vígjátékról

Tudtad, hogy…?

… Jim Carrey ragaszkodott hozzá, hogy kedvenc bandája, a Cannibal Corpse szerepeljen a filmben? A rock klubban a zenekar a Hammer Smashed Face című dalát adta elő.

4. Csak egy kis pánik (Analyze This, 1999)

Egy maffiafőnöknek minden körülmények között erősnek kell mutatnia magát, azonban Paul (Robert De Niro) pánikbetegségben szenved. Egyik napról a másikra elszállt minden bátorsága. Gyorsan ki kell gyógyulnia, hiszen nemsokára keresztapát választanak New Yorkban. Egy véletlen baleset folytán Paul belebotlik Benbe, a halk szavú pszichológusba. Paul ráparancsol a lélekbúvárra, hogy hozza rendbe minél előbb, különben baj lesz. Ben nem tehet mást, nekilát, hogy megszabadítsa gátlásaitól a maffiafőnököt. Legbelül talán örül is annak, hogy végre nem egy rutinügyet kell oldania.

Csak egy kis pánik

Tudtad, hogy…?

… a filmet eredetileg Billy Crystal és Robert De Niro rendezte volna, de végül átadták a rendezői széket Harold Ramisnek?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·