FILMEZZUNK.HU
A Grace klinika színésznője durván beolvasott Denzel Washingtonnak

A Grace klinika színésznője durván beolvasott Denzel Washingtonnak

5075

A Grace klinika színésznője durván beolvasott Denzel Washingtonnak

Akik otthonosan mozognak a sorozatok világában, azok pontosan tudják, hogy bár akad néhány show, amelynek mindegyik epizódját ugyanaz a rendező jegyzi, a legtöbb széria esetében minden részben más-más ember tölti be ezt a feladatot. Ez A Grace klinika forgatása során sincs másként. Az eddig bemutatott 369 epizód során számtalan filmes szakember és színész fordult meg a produkció rendezői székében, többek között annak szereplői is. Készült már rész a dr. Owen Huntot megformáló Kevin McKidd elképzelései szerint és a dr. Miranda Bailey-t játszó Chandra Wilson is több alkalommal betöltötte ezt a pozíciót.

Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét

2016-ban egy különleges személyt kértek fel az alkotók minderre, a 12. szezon kilencedik részének dirigálására Denzel Washingtont szerződtették le. A sztár jelenléte azonban alaposan felkavarta az állóvizet a forgatáson, a főszereplőt alakító Ellen Pompeóval durván össze is vesztek a közös munka során.

A színésznő a közelmúltban a Tell Me című műsorban elevenítette fel az esetet. Elárulta, neki már maga az ötlet sem tetszett, hogy Washingtont kérték fel rendezőnek, hiszen a színésznek ez volt az első ilyen jellegű tévés munkája. Azt a teóriáját is megosztotta a nézőkkel, hogy szerinte a producerek részéről ez a lépés csak azt a célt szolgálta, hogy őt valamivel marasztalni tudják, ugyanis akkoriban épp a felmondását fontolgatta.

A Grace klinika színésznője durván beolvasott Denzel Washingtonnak

Végül nem mondott búcsút Meredith Grey karakterének, de nem rejtette véka alá a nemtetszését Washingtonnal kapcsolatban. Nagyon nem volt kibékülve a hozzáállásával, szerinte pusztán azért vállalta el a munkát, mert a felesége hatalmas rajongó, ő maga viszont egy percet sem látott a kórházas drámából.

“Szerintem ez neki csak egy laza, gyors meló volt, egy könnyű rendezői lehetőség. Azt hozzá kell tennem, hogy a legvadabb álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha előfordul majd olyan, hogy Denzel Washington rendez egy részt A Grace klinikában, azonban sz*rt sem tudott a tévézésről.”

A parázs vita köztük akkor robbant ki, amikor Pompeo az egyik jelenetben elrugaszkodott az eredeti forgatókönyvtől, és improvizált. Washingtonnak ez egy cseppet sem tetszett, ráripakodott a sorozatsztárra, hogy maradjon az előre megírt szövegnél.

“Akkor eldurrant az agyam. Visszakiabáltam, hogy mégis mit képzel? Beolvastam neki, hogy ez az én sorozatom, az én díszletem, ő itt csak egy vendég, aki azt sem tudja, merre van a mosdó.”

Az összeszólalkozás után nem békültek ki, sőt, miután Denzel Washington felesége, aki szintén megjelent a forgatáson, megtudta, mi történt, egyszerűen levegőnek nézte Pompeót. A szóban forgó részt egyébként 2019-ben mutatták be hazánkban, de mivel A Grace klinikát folyamatosan ismétlik a különböző tévécsatornák, könnyen lehet, hogy megismétlik a közeljövőben.

Emma Watson 19 éves hasonmásán ámulunk: a brit lány a színésznő tökéletes mása

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·