FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: jön a Ready Player Two mozifilm!

Biztossá vált, jön a Ready Player Two!

3673

Biztossá vált, jön a Ready Player Two!

A napokban mutatták be a Ready Player One alapján készülő új battle royale játékot, a film kedvelői pedig most egy újabb fantasztikus hírnek örülhetnek, miután Steven Spielberg is megerősítette, hogy már dolgoznak a folytatáson. Az első felvonás rendezője most ugyan nem ül le a kamera elé, de producerként támogatja a projektet, amelynek a címe Ready Player Two lesz.

Kasszát robbantott a Ready Player One! - Hétvégi bevételi lista, USA

Az Ernest Cline azonos című regénye alapján készült sci-fi, amelyet Spielberg a Zak Penn közreműködésével készült forgatókönyv alapján vitt filmvászonra, egy disztópikus jövőben játszódik, ahol az emberek gyakorlatilag menekülnek a valóság elől és egy OASIS nevű virtuális világban találnak maguknak menedéket. A film rengeteg popkulturális easter egget is tartalmaz. A Ready Player One szereplőgárdáját olyan feltörekvő fiatal tehetségek alkották, mint Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, T.J. Miller, Simon Pegg és Mark Rylance. A 2024-es Oscar-gála után a Soho House-ban megrendezett Universal Pictures-gálán a Showbiz 411-nek nyilatkozva Spielberg beszámolt a közelgő projektjeiről. A legendás rendezőnek 2024-ben nem lesz egyetlen munkája sem, de azt megosztotta, hogy a Ready Player Two előkészületeinek már nekiláttak.

A Ready Player One 2018-ban több, mint 607 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, és azonnal felpezsdítette a lehetséges folytatásról szóló pletykákat, amelyek 2020-ban ismét napvilágot láttak, amikor Ernest Cline kiadta Ready Player Two című folytatásregényét. Nem sokkal később a szerző bejelentette, hogy a filmadaptáció már a fejlesztés korai szakaszában van. Cline megjegyzése ellenére a Ready Player Two moziverziója akkor még hivatalosan nem kapott zöld utat a Warner Bros-tól. Spielberg részvétele egyébként a Ready Player Two-ban, még producerként is, abszolút meglepő, tekintve, hogy az Indiana Joneson és a Jurassic Parkon kívül általában idegenkedett a folytatásoktól karrierje során. Ugyanakkor gyakran vállal be olyan projekteket, amelyeknek a fejlesztésében nem vesz részt érdemben, erre a közelmúltban a Maestro, The Color Purple, Halo, and Masters of the Air is jó példaként szolgálnak.

Matthew Davis meglepő dolgot árult el Selma Blairről – A Doktor Szöszi forgatásán történt

(Via sport1.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·