FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Dennis Quaid-tól, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb film Dennis Quaid-tól, amit vétek lenne kihagyni

24337

2. Nyolc tanú (Vantage Point, 2008)

Az elnök (William Hurt) életét veszély fenyegeti. Egy csúcstalálkozón megsebesíti egy orvlövész. A titkosszolgálat embereinek, Barnes (Dennis Quaid) és Taylor (Matthew Fox) ügynököknek az a feladata, hogy kiderítse, mi áll a háttérben. Feladatuk nem könnyű. Meg kell találniuk a tettest mielőtt a terrorista újra lecsap, azonban alig akad egy nyom, amin elindulhatnának. A szemtanúk vallomásai ellentmondásosak, a felvételek nem egyértelműek, valaki biztosan hazudik.

Nyolc tanú (Vantage Point, 2008)

1. A megállíthatatlan (The Express, 2008)

Az 1950-es években nem sok lehetőség adódott egy fekete bőrű fiatalember számára a kitörésre. Ernest “Ernie” Davis az amerikai futballban próbált érvényesülni. A Syracusai Egyetem csapatában játszott, és országos hírnévre tett szert, amikor a csapatával 1959-61 között kétszer is diadalmaskodott. A futóteljesítménye láttán 1959-ben egy sportújságíró ragasztotta rá az Elmira Express nevet. Davis ikon lett a feketék körében, és hozzájárult a polgárjogi mozgalom erősödéséhez. Bár 1963-ban leukémiában meghalt, személye örökre megváltoztatta az amerikai sportot és kultúrát.

A megállíthatatlan (The Express, 2008)

A család kicsi kincse egykori gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle!

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Dennis Quaid produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·