FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Dennis Quaid-tól, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb film Dennis Quaid-tól, amit vétek lenne kihagyni

24338

6. Apád-anyád idejöjjön! (The Parent Trap, 1998)

Hallie és Annie egy nyári táborban találkoznak, ahol rájönnek, a kettejük közti megdöbbentő hasonlóság oka az, hogy ikertestvérek, akiket még születésükkor elválasztottak egymástól. Egyikük az anyjukkal él Londonban, a másik apjukkal, Kaliforniában. A két lány úgy dönt, helyet cserél, és újra összehozza szüleiket. Tervükbe azonban bonyodalom csúszik, mikor kiderül, Hallie és Annie apja újra nősülni készül.

Apád-anyád idejöjjön! (1998, The Parent Trap)

5. Minden héten háború (Any Given Sunday, 1999)

Tony D’Amato (Al Pacino) a Miami Sharks focicsapat idősödő edzője korábban mindig győzelemre vezette a csapatot, de most háromszor egymás után veszítették el a bajnokságot, és a csapat népszerűsége is mélyponton van. A csapat fiatal társtulajdonosa,  Christina Pagniacci (Cameron Diaz) apjától örökölte a csapatot, és szeretné, ha az sikeressé válna. Cap Rooney (Dennis Quaid), a Sharks egyik leghíresebb játékosa, öregedésével azonban a Sharks együtt csúszik lefelé, így amikor sérülése miatt  Willie Beamen (Jamie Foxx), a fiatal hátvéd lép pályára, mindenkit ámulatba ejt. D’Amatonak egyszerre több emberrel kell megküzdeni az igazáért.

Minden héten háború (Any Given Sunday, 1999)

4. Életem a szörf (Soul Surfer, 2011)

Bethany Hamilton (AnnaSophia Robb), egy fiatal lány, aki roppant tehetséges szörfös. Mindenki úgy véli szép jövő előtt áll, és hatalmas bajnok válhat belőle. Azonban a sors közbeszól, és egy alkalommal a lányt szörnyű cápatámadás éri. Szülei (Helen Hunt és Dennis Quaid) azonnal kórházba szállítják, de sajnos a lány így is elveszti egész bal karját. A tragédia őt és egész családját lesújtja, azonban Bethany nem adja fel, és elhatározza, hogy még fél karral is visszaszáll a deszkára, és elindul a világbajnokságon. A film Bethany Hamilton igaz történetén alapul.

Életem a szörf (Soul Surfer, 2011)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·