FILMEZZUNK.HU
10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

13069

9. Chuck Norris

Szolgálati évek: 1958-62

10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

Norris az iskolai évek után csatlakozott a katonasághoz. A Koreában töltött évek tulajdonképpen előkészítették azt, aminek óriási hírnevét köszönheti: az akciófilmekben való brillírozását. Híres sorozata, a Walker, a texasi kopó fizikai erőnlétet igényelt, de Norrisnak úgy látszik, nem jelentett gondot. Ő az első nyugati ember, aki nyolcas fokozatú fekete övet szerzett Tae Kwan Do-ból.

10. Elvis Presley

Szolgálati évek: 1958-60

10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

A Király, ahogy sokan ma is hívják, 2 évet szolgált a seregben, ahol egyik társa bemutatta neki a drogot. Rengeteg sikert ért el a zene világában, de a drogtól nem tudott szabadulni. Sajnos, halálát is valószínűleg ennek köszönheti. Élete utolsó éveiben már csak önmaga árnyéka volt.

+1. Gal Gadot

Kiderült, ki alakítja a Wonder Woman 2 főellenségét!

Gal Gadot a két éves kötelező katonai szolgálatot harci kiképzőként végezte az izraeli hadseregben. A katonai háttér és a fegyverek ismerete besegített, hogy megkapja Gisele szerepét a Halálos iram című filmben. A film rendezője, Justin Lin szerint Gadot harcos hajlama annyira szembeötlő volt, hogy emiatt hozzáadott egy Moszad-ügynökös háttértörténetet is a karakteréhez.

Az Avatar sztárját annyira meghatotta a második rész forgatókönyve, hogy elsírta magát

(Forrás)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·