FILMEZZUNK.HU
15 sikerfilm, ami olyan dolgokra tanít meg bennünket, amit minden embernek tudnia kellene

15 sikerfilm, ami olyan dolgokra tanít meg bennünket, amit minden embernek tudnia kellene

14676

6. Egy makulátlan elme örök ragyogása

Ez a megható és egyben romantikus film arról szól, hogy nem minden esetben tudunk olyan személyt vagy személyeket kitörölni az életünkből, akik fájdalmat okoztak nekünk. Ez az örök szerelemről is szól, amely a legerősebb érzés a földön. Bármi történjen is veled, a szíved soha nem hazudik még akkor sem ha semmire sem emlékszel az életben.

Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004)

7. A család kicsi kincse

A film arról szól, hogy teljesen mindegy milyen zakkant családdal áldott meg az ég, akkor is ők azok, akikre mindig minden körülmények között számíthatsz. Mindegy, hogy peches, lúzer vagy bármilyen másik jelzővel ellátott ember vagy, ha a család egyik tagjának szüksége van a támogatásra, akkor egy emberként oldják meg a problémákat bármi legyen is az ára.

A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine, 2006)

8. A jövő kezdete

Egy csodálatos film, ami visszahozza az emberekbe vetett bizalmunkat. Trevor, aki még csak egy iskolás fiú, akkora szívvel van megáldva, amitől mindenkinek eláll a szava. Meg akarja váltani a világot azzal, hogy más embereknek segít. Bemutatja, hogy mi történik a világunkkal, ha összefogunk és segítünk egymásnak.

A jövő kezdete 2000

9. Álom luxuskivitelben

A film egy fiatal nőről szól, aki meg akarja hódítani New York elit krémjének világát. Partikból és férfiakból nincs hiány, ám mindennél jobban vágyik a szerelemre. A sors iróniája, hogy főszereplőnk Audrey Hepburn fülig beleszeret egy szegény férfibe. Ez a film bemutatja, hogy nincs szükség fényűzésre és pompára ahhoz, hogy ránk találjon az igaz szerelem.

Érdekességek az Álom luxuskivitelben című filmről

10. A szeretet szimfóniája

Egy nagyon megható film, ahol egy fiatal kisfiú tehetsége segítségével szeretné megtalálni szüleit, akik elhagyták őt. Ez a film bemutatja, hogy sose adjuk fel az álmainkat és céljainkat még akkor sem, ha elsőre lehetetlennek látszik a helyzet.

A szeretet szimfóniája (August Rush, 2007)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·