FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: Star Wars-filmek a legrosszabbtól a legjobbig

TOPLISTA: Star Wars-filmek a legrosszabbtól a legjobbig

10602

7. Star Wars I. – Baljós árnyak (1999)

A Star Wars I. rész: Baljós árnyak a legendás trilógia első előzményfilmje, amelyből megtudhatjuk, hogy Palpatine szenátor miként növeli politikai befolyását a Kereskedelmi Szövetség segítségével, és a Jedi tanács hogyan próbálja megakadályozni Qui-Gon-Jinn és Obi-Wan Kenobi segítségével a Naboo bolygó megtámadását. A történetben feltűnik Anakyn Skywalker is, aki gyerekként kerül Obi-Wan Kenobi szárnyai alá.

Star Wars I. rész - Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, 1999)

6.  Star Wars VIII. – Az utolsó Jedik (2017)

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) - Kritika

5. Star Wars III. – A Sith-ek bosszúja (2005)

A klónok háborúja 3 éve tart, és a köztársaság egyre inkább elfárad a harcokban. A félelmet kihasználva Palpatine szenátor egyre növeli hatalmát, míg végül sikerül feloszlatnia a szenátust, és létrehozza a Galaktikus Birodalmat. Terveit segíti az ifjú Anakyn Skywalker, aki Palpatine segítségében bízik, hogy megmentse szerelmét, Amidalát. Anakyn egyre többet tud meg az erő természetéről, de megpróbál ellenállni a sötét oldal csábításának. Mikorra felismeri tettei következményét, már túl késő, a néhány életben maradt Jedinek azonban sikerül elrejtenie Anakyn és Amidala közös gyermekeit.

Star Wars trilógia (1999-2005)

4. Star Wars VI. – A Jedi visszatér (1983)

Han Solo és Leia Jabba fogságában sínylődnek, ám Luke a segítségükre siet, és megmenti őket a biztos haláltól. Ezzel azonban koránt sem értek véget  feladatai, ahhoz ugyanis, hogy.megküzdhessen Darth Vaderrel, Jedivé kell válnia. Ennek érdekében visszatér Yodához, hogy tovább fejleszthesse képességeit. A felkelők a Halálcsillag elpusztításával végleg megszabadulnhatnának Darth Vadertől és sithektől, azonban a Birodalom csapdába csalja őket.

12 dolog, amit tutira nem tudtál Mark Hamillről

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·