FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: Star Wars-filmek a legrosszabbtól a legjobbig

TOPLISTA: Star Wars-filmek a legrosszabbtól a legjobbig

10600

3. Star Wars VII. – Az ébredő erő (2015)

30 évvel a Birodalom legyőzése után új veszély fenyegeti a Leia irányította Ellenállókat. A Galaktikus Birodalom hamvaiból új gonosz erő támad fel, az Első Rend. Az Ellenállók egyetlen reménye a kis droidba rejtett térkép, melynek segítségével legyőzhetik ellenfelüket. A robot mellett kis csapat jön össze -Poe Dameron pilóta, a roncsvadász Rey és Finn, a kiugrott rohamosztagos – amely Han Solo segítségével kutat Luke Skywalker után, hogy azután közösen vegyék fel a harcot az Első Rend ellen.

Star Wars: Az Ébredő Erő (2015)

2. Star Wars IV. – Egy új remény (1977)

Egy messzi-messzi galaxisban egy hercegnő (Carrie Fisher), aki titokban a lázadók egyik fontos alakja, a gonosz és sötét úr, Darth Vader fogságába esik, ám előtte még sikeresen elküldenie egy segélykérő üzenetet két droiddal. Az üzenet eljut a címzetthez, aki egyből tudja, hogy mit kell tennie, és magával viszi Luke-ot (Mark Hamill), hogy kiaszabdítsák a hercegnőt és megdöntsték a Galaxis rémuralmáért felelős Birodalmat. Küldetésüket egy piti tolvaj, han Solo (Harrison Ford) és társa, Chewbacca segíti – egy maroknyi jó a hatalmas rossz ellen.

12 dolog, amit tutira nem tudtál Mark Hamillről

1. Star Wars VI. – A birodalom visszavág (1980)

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban kénytelenek elfogadni Lando Calrissian segítségét, de csapdába esnek. Miközben őket elfogják, Luke a Dagobah rendszerben az utolsó Jedi mestert, Yodát keresi.

A Birodalom visszavág (Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, 1980)

Sírva röhögős a Star Wars legelső része Bud Spencer és Terence Hill-szinkronnal

(Történetek leírásának forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·